Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe Mamy 2014- część I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-22, 05:31   #2544
Zanet84
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowe Mamy 2014- część I

Cytat:
Napisane przez Rosalie01 Pokaż wiadomość
Ja na hemoroida dostalam czopki, chyba to hemoroid bo boli w toalecie i leci strasznie duzo krwi, lekarz uwierzyl mi na slowo.

To wy w PL nie macie darmowych lekow po porodzie?

Zanet z kapiela nie pomoge, moja w kapieli placze a jak tylko sie ja wyciagnie to jest ok

Mala zasnela o 20.00 wiec Tz wino otworzyl (dla mnie bezalkoholowe oczywiscie), przygotowal deske serow i od 20.10 siedzi z Clara w sypialni, bo jej sie nie chce spac

Silesianna nie pamietam, czy Ci odpowiedzialam.
Tak, Mala chce siadac, kiedy lezy na plasko, unosi glowke i napina miesnie, pare razy udalo sie jej podniesc bardzo wysoko.

Frau ja clare pionizuje, kiedy chce, zeby odbila, sadzam na moim kolanie, przytrzymuje pod paszka, tak mnie uczyli w szpitalu, zle robie?
U nas darmowe...to jedynie problemy po porodzie heh

Nam polozna mowila ze jak dziecko placze w kapieli to albo wosa zaciepla\zimna albo zle sie trzyma dziecko...ale to tez pewnie nie regula...

Ja odbijam mala na ramieniu, ale troche nizej bo mala chhyba nie lubi az tak wysoko i sie zsuwa

Ja chyba musze zdjac zyrandol w sypialni jak karmie w lozku mala to ona zamiast skupic sie na jedzeniu....patrzy na zyrandol, smieje sie do niego i probuje gaworzyc
Albo klapki na oczy jej zaloze....
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora