Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grudniowe Mamusie cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-22, 05:46   #3568
Trusiulandia
Zakorzenienie

Dot.: Grudniowe Mamusie cz. V

Maczuma nie martw się ja też mam mało! Wczoraj jechałam laktatorem 775533 tak jak radziła mi Minka ! (ave Minka!) czyli jeden cyc 7 min później drugi 7 i znowu jeden 5 min drugi 5 itp.
No i mały wisi na piersi kiedy tylko chce. Nie poddajemy się :-* dokarmiam mm coraz rzadziej a szukam już doradcy laktacyjengo żeby wpadł zerknal i nam troszkę pomógł co i jak
Małego budze w nocy co 4 h ale wychodzi 2-3 h snu bo wisi ponad godzine + kupa i złości jego przy dostawianiu

---------- Dopisano o 06:15 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ----------

No i pije herbatki laktacyjne, duuuzo wody, jem bardzo dużo i masuje cycki jak wcina żeby " rozbić" te grudki.
Wyjdziemy na prostą!

---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:15 ----------

A z wagi spadło już 10kg ! Brzuch mam jak w 3 miesiącu może i dalej maleje i generalnie gdyby nie szwy czuję się świetnie. Brzuch mnie nie boli a depilacja bikini dała mi ogromny komfort.
Co do pologu to ja w ogóle nie korzystam z podkladów belli tylko nabrałam sobie ligniny ze szpitala i bardzo przyjemnie mi sie w niej schodzi i majtkach siatkowych. We wtorek położna środowiskowa ściągnie mi szwy

13 września 2008
15
września 2012
04.04.2014 II

Julianek 16.12.14r. 5.05!
Trusiulandia jest offline Zgłoś do moderatora