Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-22, 10:43   #260
mon87
Rozeznanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 21

Cytat:
Napisane przez Loquilla Pokaż wiadomość
Oj brakuje mi ćwiczeń... Mon to tam też masz możliwość poćwiczyć na rurce? A może sobie w domu zamontowałaś co.. Chciałabym Cię zobaczyć w akcji. Musisz mieć nieźle mięśnie rąk wzmocnione. Obiecałam sobie, że jak dojdę do siebie to się wybiorę na próbę na jakieś zajęcia.
45 minut rozciągania?? Moja wyobraźnia szaleje!!
Usta ok. Efekty na razie mi sie podobają, chociaż to jeszcze opuchlizna. Mam dwa siniaczki na czerwieni wargowej, ale da się zatuszować szminką. Ale teraz wiem, że dorzucę coś jeszcze bo jak opuchlizna całkiem zejdzie to będzie mi mało. No i lew z czoła zniknął (a dr powiedział, ze dopiero po 3-4 dniach będzie efekt a u mnie już następnego dnia wieczorem widzialam).
Rurkę mam w domu po operacji 3 miesiące odpuściłam teraz znowilam treningi na początku ciezko było sie dźwignąć ale dawna siła powraca rozciągam sie tak długo bo mam cel, chce zrobic szpagat męski bo damski robię. Polecam rurę ale tak dopiero 4 miesiące po operacji sie wybrać bo ręce słabną i mięśnie klatki tez w koncu porozcinane były i pozszywane. Kusi mnie botox ale poczekam z tym do 30stki ja miałam siniaki nad ustami od znieczulenia a mówiłam ze 1 ml to w sam raz
20.08 makijaz permanentny brwi i oczy, Janovia usta i bruzdy, botox
mon87 jest offline Zgłoś do moderatora