2014-12-22, 18:31
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: chlopak pisze z innymi - czy to normalne?
Cytat:
Napisane przez nova_00
jestem z moim chłopakiem od 6 miesięcy. ostatnie 2 miesiące spędziłam u niego za granicą. było naprawdę dobrze dopóki nie odkryłam że pisze z innymi dziewczynami. Kazałam mu ustawić związek na fb żeby nie miał możliwości kontaktu jednak po jakimś czasie odkryłam że pisał też na innych portalach. On oczywiście twierdzi że pisał tam z nudów lub jak był zły na mnie. Ale ja przecież się tak nie zachowuje jak on mnie zezłości.. Usunął wszystkie konta ( wiem bo sprawdzam jego pocztę). Jest mi strasznie źle z tym bo naprawdę bardzo mocno zaangażowałam się w ten związek. teraz wróciliśmy do Polski, ja po świętach zostaje tu a on wraca za granicę. Jak myślicie, czy ten związek ma jakiekolwiek szanse na sukces ?
|
moim zdaniem nie. Nie ma. Nie wierze w takich wypadkach w jakieś rozmowy, zmienianie sie itd. Co on nie wie ze kiedy jesteśmy w zwiazku to nie wypisujemy z innymi dziewczynami (oczywiście nie chodzi mi o takie zwykle kolezenskie rozmowy).
dla mnie to jest nie di pojęcia żeby byc w zwiazku i tak zajmować się innymi.
olej to. Mysle ze predzej czy później Cię zdradzi, a na pewno będzie oklamywal co do tych dziewczyn. Po co Ci to, znajdziesz fajniejszego
|
|
|