2014-12-22, 23:08
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: co o tym myślicie? Kontrowersyjny temat ;)
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49434174]No bo tak jest, jeśli jest wypasiony prezent, to z reguły składkowy. Rok temu moja wówczas 3,5 latka dostała domek lego duplo, który kupowałam razem z mamą, bo zwyczajnie 200zł to dużo. Tyle, że wiedziałam, że to zabawka na dłuuugo, bo jak się starsza przestanie bawić, to młodsza zacznie A potem pewnie klocki wezmę do pracy 
W tym roku prezenty mniejsze, jest ich kilka, bo moje dziewczyny bez okazji nie dostają, więc Gwiazdka czy urodziny (odległość prawie 7mcy) to okazja do uzupełnienia zabawek, gier czy puzzli.
Kurcze, a kiedy ty ostatni raz miałaś pluszaka w ręku? Wiele pluszaków ma pochowane oczka, normalna rzecz, kompletnie bym nie powiedziała, że to foka bez oka
Lalka jest nowa - przecież to widać.
U nas to nie dość, że po rodzinie krążą, to jeszcze w pracy z koleżankami się wymieniamy [/QUOTE]
Powiedz: foka bez oka.
fffffffffffffffffffffffff f 
Cytat:
Napisane przez rousse
Proponuję , żebyście zrobili raczej zbiórkę dla Jamestown, bo nie stać jej na kosmetyki  Może mam wkleić stare PW od niej do mnie ? 
|
Cytat:
Napisane przez candycotton
A sprobowałby ktos nie wrzucić mi certyfikatu każdego koralika do pudełka.
A swoja droga, bardzo lubie powiedzenie 'nie rzucajcie swoich pereł przed wieprze'. Ja wiem, że pomaganie kusi, jest przyjemne, fajnie że 60 paczek, ale może następnym razem trzeba się puknąć w głowę, zrobić mniej, nawet za więcej kasy wtedy, ale dla wartościowszych ludzi. Nie ma co sie pchać, gdzie nas nie chcą.
|
Ogólnie się zgadzam, ale podejrzewam, że kobiety robiące paczki nie wiedziały, że na chamkę trafią.
Cytat:
Napisane przez jamestown
Regulamin mowi o zakazie upubliczniania tresci PW. O PW nieistniejacych lub przerobionych nic nie mowi 
|

To jest po prostu obrzydliwe, nie mam słów. Dziecko dostaje maskotkę, lalkę, książeczkę i słodycz. Czyste, podobno nowe. O co więc chodzi? Gdzieś w otchłani wizażu jest wątek o badziewnych i nietrafionych prezentach. Wciąż przecieram oczy ze zdumienia.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=295802
|
|
|