Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - co o tym myślicie? Kontrowersyjny temat ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-22, 23:08   #213
201708160922
Konto usunięte

Dot.: co o tym myślicie? Kontrowersyjny temat ;)

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49434174]No bo tak jest, jeśli jest wypasiony prezent, to z reguły składkowy. Rok temu moja wówczas 3,5 latka dostała domek lego duplo, który kupowałam razem z mamą, bo zwyczajnie 200zł to dużo. Tyle, że wiedziałam, że to zabawka na dłuuugo, bo jak się starsza przestanie bawić, to młodsza zacznie A potem pewnie klocki wezmę do pracy
W tym roku prezenty mniejsze, jest ich kilka, bo moje dziewczyny bez okazji nie dostają, więc Gwiazdka czy urodziny (odległość prawie 7mcy) to okazja do uzupełnienia zabawek, gier czy puzzli.

Kurcze, a kiedy ty ostatni raz miałaś pluszaka w ręku? Wiele pluszaków ma pochowane oczka, normalna rzecz, kompletnie bym nie powiedziała, że to foka bez oka
Lalka jest nowa - przecież to widać.

U nas to nie dość, że po rodzinie krążą, to jeszcze w pracy z koleżankami się wymieniamy [/QUOTE]

Powiedz: foka bez oka.
fffffffffffffffffffffffff f

Cytat:
Napisane przez rousse Pokaż wiadomość
Proponuję , żebyście zrobili raczej zbiórkę dla Jamestown, bo nie stać jej na kosmetyki Może mam wkleić stare PW od niej do mnie ?
Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
A sprobowałby ktos nie wrzucić mi certyfikatu każdego koralika do pudełka.

A swoja droga, bardzo lubie powiedzenie 'nie rzucajcie swoich pereł przed wieprze'. Ja wiem, że pomaganie kusi, jest przyjemne, fajnie że 60 paczek, ale może następnym razem trzeba się puknąć w głowę, zrobić mniej, nawet za więcej kasy wtedy, ale dla wartościowszych ludzi. Nie ma co sie pchać, gdzie nas nie chcą.
Ogólnie się zgadzam, ale podejrzewam, że kobiety robiące paczki nie wiedziały, że na chamkę trafią.

Cytat:
Napisane przez jamestown Pokaż wiadomość
Regulamin mowi o zakazie upubliczniania tresci PW. O PW nieistniejacych lub przerobionych nic nie mowi

To jest po prostu obrzydliwe, nie mam słów. Dziecko dostaje maskotkę, lalkę, książeczkę i słodycz. Czyste, podobno nowe. O co więc chodzi? Gdzieś w otchłani wizażu jest wątek o badziewnych i nietrafionych prezentach. Wciąż przecieram oczy ze zdumienia.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=295802
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując