Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-23, 17:28   #4265
Malgos_12
Zakorzenienie

Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012

Cytat:
Napisane przez gawa Pokaż wiadomość
U nas żadnych przygotowań, prócz ubranej choinki i upieczonych pierniczków. Oboje z Tżetem mamy zapiernicz w swoich robotach. A na Wigilie jedziemy " na gotowo" jak co roku. Tym razem obskoczymy dwie wspólnie. Najpierw teście później moi rodzice. W pierwszy dzień świąt na szczęście teście biesiadują u moich rodziców więc mamy zgłowy kursowanie między domami. W drugi dzień pewnie po objedzie ulotnimy się do siebie i może wyjdziemy gdzieś na miasto, albo zwyczajnie poleniuchujemy przed tv zobaczymy. Na sobotę i niedzielę to pewnie wpadną do nas znajomi którzy już dość będą mieć "rodzinnej" atmosfery

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

aa i zapomniałam o prezentach. Co droższe potrzebne gadżety zamówiliśmy u dziadków a od nas Antoś dostanie ciuszki , póki nie kuma jeszcze to się nie wysilaliśmy
a co za gadżety zamówiliście? jeśli oczywiście to nie tajemnica

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
melduję się ze szpitala
Nie rodzę jutro założą mi cewnik a pojutrze dopiero włączą oksytocynę.

Kochane życzę Wam wesołych, pogodnych i spokojnych Świąt
kochana na pewnie się denerwujesz tym wszystkim, ale ja jeszcze wierzę, że może samo się rozkręci a jak nie to i tak będzie dobrze - czekamy na wieści!

Magnusia - Kacper dostanie dmuchany basen i piłeczki do tego. W lecie mam nadzieję, że wykorzystamy jako basen takie autko co samo jeździ jak się potrząśnie kierowcą (można go trzymać osobno w ręce), bo kupiłam mu jakiś czas temu ten pociąg z FP i bardzo mu się podoba ta ciuchcia oraz książeczkę ze zwierzakami bo uwielbia.
Taką kostkę edukacyjną chcę mu kupić na roczek, a od dziadków dostanie trike.
O taka kostka:
http://www.smythstoys.com/ie/en-ie/t...cel&trigger=ac
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora