Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kto pilnie wypisze jedno opakowanie tabletek anty?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-23, 16:45   #1
Ulquiorra4
Raczkowanie

Kto pilnie wypisze jedno opakowanie tabletek anty?

Witam Was drogie Wizażanki.

Mam pewny problem.
Pod koniec sierpnia byłam u mojej ginekolog, zbadała mnie, powiedziała że wszystko cacy i wypisała 4 opakowania tabletek anty (Syndi 35, biorę je od roku), żebym nie musiała już w tym roku się do niej fatygować.
Te cztery miesiące jakoś tak szybko zleciały, że zapomniałam o zapisaniu się na wizytę.
W międzyczasie musiałam w jedym miesiącu wziąć parę tabletek więcej, także teraz mam niepełny, ostatni już blister.
Moja gin przyjmuje co drugi czwartek, więc najwcześniej będę mogła się do niej zgłosić po samą receptę 8,01, a na wizytę zapisana jestem dopiero 12.02.
Jak na złość, zostało mi tylko 10 tabletek z tego blistra, i żadnego więcej.
I stąd moje pytanko: Jaki inny lekarz mógłby mi tak "na ładne oczy" przepisać jedno opakowanie? Jestem pełnoletnia, ale wyglądam jak gimbaza, toteż miałabym małą siłę przebicia, jakbym miała chodzić od lekarza do lekarza i prosić o to.
No i wszystko komplikuje to, ze teraz a to Święta, a to Sylwester, więc i przychodnie tak w kratkę są czynne.
Dziękuję za wszystkie podpowiedzi.
Ulquiorra4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując