Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomóżcie mi w święta, zróbcie dobry gest proszę :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-26, 02:19   #1
pomozciee
Przyczajenie

Pomóżcie mi w święta, zróbcie dobry gest proszę :)

Mam 23 lata i na swoim koncie 0 relacji z kobietami. Zwaliłem mocno i poplątałem sobie życie, ale wiem już chyba jak mogę to poprawić. Z wyglądu jestem 5/10, tyle mi dają zaufane koleżanki, które podobno odpowiedziały szczerze więc rewelacji nie ma. Od nowego roku postaram się poświęcić i znaleźć czas na każdą z poniższych czynności:

Ze zdrowia:
Higiena osobista to podstawa wiadomo trzymana przez całe życie, ale zmysłowy zapach obowiązkowo dodać, higiena snu 22-6 spać w tych godzinach. Ładne ciuchy i zegarek, jakaś biżuteria męska?

Z psychologii i samorozwoju:
pójście do psychologa, czytanie książek psychologicznych, for typu wizaż by zrozumieć niektóre sytuacje, pójście na wolontariat - pomoże się komuś, a może nawet pozna

Ze sportu:
bieganie, wspinaczka, taniec, siłownia, sztuki walki

Z muzyki:
gra na gitarze, śpiewanie w chórze

Z kariery:
spróbować robić różne kursy, znaleźć pracę, obecnie studiuję informatykę, zapisanie się do młodzieżówki?

Charakter:
nie przejmowanie się tym, że dziewczyna da kosza i tym, że jestem 1000 lat za normalnymi chłopakami jeśli chodzi o doświadczenie, pewność siebie, uśmiech, zdecydowanie i bycie męskim. i trzymanie własnego zdania, lekkie droczenie sięz kobietą.

Zdaję sobię sprawę, że naprawdę bardzo ciężko jest zainteresować dziewczynę. Powiem Wam, że chciałbym kiedyś kogoś wartościowego zainteresować, do tej pory dostawałem same kosze. Myślicie, że to co napisałem w punktach pomoże mi osiągnąć sukces?
pomozciee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując