|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Cytat:
Napisane przez nafiyqa
Holidaaaaaaay na tvp1!
MENEQ, w remika i w makao, w tysiaca nie potarafie :/
|
no co ty/ tysiąc banalny 
w remika wieki nie grałam, w makao nie tak dawno jakoś
kiedyś grałam w cudowną grę 3-5-8, ale za cholerę zasad nie kojarzę :/ i w durnia wielbiłam jako dziecko podstawówkowe
wszelkie pasjanse lubiłam też
Cytat:
Napisane przez mala_19kw
Zęby nie(mamy już komplet) ,jest mocno przeziębiony  . Katar,ostry kaszel,gorączka,wczoraj i dziś zwymiotował 
Dziękuje,że pytasz
 W tej chwili śpi,padł w dziwnej pozycji na naszym łóżku,jest troszke lepiej,ale jest bardzo słaby,nawet nie ma sił dziś chodzić 
Reszta j.w
|
pewnie flegma mu zaległa i rzyg, dobrze, niech wywala cholerstwo 
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa
Mala biedni wy ucaluj chorowitka
My po urodzinach tort zostal uratowany chyba wszystko sie udalo oczywiście zostalo mi msse jedzenia dobrze ze jutro nastepni goście majs przyjść
Tylko chrzestny nie dojechał dzis wyladowali w szpitalu z synkiem ma cukrzycę 1 st okazalo sie przypadkiem dzis i odrazu szpital poziom cukru 580 u szesciolatka na glukometrze skali brakowalo
|
straszne :/ dobrze, że już wykryli
Cytat:
Napisane przez fewcia
Czytam sobie różne wątki tu na wizażu oraz różne grupy na facebooku,oglądam zdjęcia, czytam komentarze. I chciałam Wam podziękować. za edukację. za to że dzięki Wam jestem lepsza, bardziej świadomą mamą. Za to że kp,że nie używam chodzika, za Emelki,Oballa,klocki Clemmy i wiele innych rzeczy, na które sama bym nie wpadła. Jesteście dla mnie skarbnica wiedzy Ale też ogromnym wsparciem.
Dziękuję że jesteście 
|
wzajemnie 
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988
Witam sie powsiątecznie  dożeram strogonowa, zeby garnek umyc  mały spi, wymeczony zabawą, tz spi użłopany  az sie dziad zdziwi jak go jutro obudze na 8 do roboty  budzika (meneq  ) tez mu nie nastawie w mysl zasady "mogłabym byc miła i uprzejma ale nie czuje takiej potrzeby" 
no usmiałam sie z aparatki Twojej  u nas cyrk z choinką, od razu chciał zeby zaswiecic na co tłumacze ze dopiero w wigilie (ubrałam dzien przed). I dialog taki nastał:
S: Ale dzisiaj jeszcze nie ma Wigilii Bartuniu.
B: Nie ma?
S: No nie, jutro dopiero bedzie.
B: Obła, igilia pojejała, atem, pana, jesc olacie.
W wolnym tłumaczeniu: Dobra,wigilia pojechała autem do pana zjesc kolacje.
Mała, zdrówka dla Oskara
Hje, chyba sobie jaja robisz, jak dwulatek ma usiedziec przy stole "grzecznie" jak dorosły?
Co do kart,swego czasu rżnełam w tysiąca prawie zawodowo  a z planszówek tradycyjny chińczyk i monopoly  daaaaaaaawno nie grałam
o kurna, pieprza rozgryzłam 
|
w tysiąca to ja rżnęłam na przedporodowej z Agatką, podpięta do oksy, skacząc na piłce i jedząc botwinkę, z mężem grałam, między skurczami i jeszcze koleżanka dzwoniła o postępy pytać
po fakcie mnie ograł!
ale uwielbiam
-----------------
Rozmowa z Agatką:
podchodzi do mnie w piżamce i mówi: mamusiu, ja nie mam majtek :d no to ja: Aaa, to jesteś Kajtek bez Majtek, idź tacie powiedzieć - a ona leci do ojca i woła: tata, ja jestem zero!
-----------------
I kolejny wieczór z grami, ale z Agatką teraz - "Zgadnij, kto to", niby od 6rż, ale wydaje mi się, że to już ciut łatwe by było, teraz młoda musi pomyśleć, wiadomo, nie czyta (a tam imiona), to z rodzicem w drużynie.
I druga gra - zarąbista! jeśli dziecko gada, zna kolory to myślę, że tak od 2,5rż super (a mało takich gier):
http://www.smyk.com/granna-muffinki-...y-dla-dzieci-p
i BARDZO dobra jakość
|