2014-12-27, 18:56
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Cytat:
Napisane przez s i l v e r
My jeszcze myślimy czy na urodzinki przekłuć Darii uszka i kolczyki kupić  nie wiem , nie wiem. Co myślicie?
|
ja jestem na nie, dla mnie najwcześniej to 5-6rż. Agatka czasem chce, ale tłumaczę, że jak większa będzie, bardziej ostrożna. MOŻE w prezencie na 5 urodziny dostanie.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=407537
tu poczytaj, zwłaszcza wypowiedzi Miss Venflon, dziewczyna zawodowo piercingiem się zajmuje
i jeszcze tutaj:
http://www.hafija.pl/2012/04/o-kolcz...-goscinny.html też kobieta, która z kolei w metalach zawodowo siedzi
Cytat:
Napisane przez mala_19kw
Wylądowaliśmy na pogotowiu.
Nie mam już sił 
|
o kurka :/ Mała, co jest?
Cytat:
Napisane przez hope01
O rany Mała, co się dzieje! 
---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------
Marsi padłam
Silver nie wiem kiedy bym córce przebiła uszy  Nie wiem ile ja miałam lat jak mnie mama wzięła ale to pamiętam. Najgorszy był dla mnie huk pistoletu wtedy, nie same ból
Szaja ja tez nie robię, tylko dziadków na kawe skrzykne i torta, którego t. kupuje, bo jak "kupiłam Oliwce, to Dawidowi też wypada". A na drugi dzień koleżankę z dziećmi z góry.
W ogóle dziewczyny bardzo Wam zazdroszczę rodzinnych świąt. U mnie, wiem, że Was to już nudzi i w ogóle, ale t. tak dała dupy, że już wszystko będę robić żeby ograniczać tam przyjazdy.
|

Cytat:
Napisane przez marsi11
hope wogole sie nie dziwie
Mala ojej co sie stalo??
kupilam w biedrze fontanne do founde czekoladowego za niewielkie pieniadze poktoilam owoce i szal jak nie wiem i mali i duzi zarli
jutro kupuje gofrownice i maszyne do popcornu bo jest wyprzedaz i sprzet kosztuje czterdziesci pare zlotych chyba warto
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
|
szwagierka ma i nieraz robi, świetne takie czekoladowe fondue!
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
Mala co jest???
Dziecie mi wsadzilo palec do oka - moj placz skomentowalo - o oooo.... :P
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
we wtorek Dorcia mi wsadziła niechcąco, od razu koleżanka i Delicjanka mi się przypomniały, do wieczora łzawiłam ciągle, szczególnie przy zmianie temperatur :/
|
|
|