Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ~ Miranda Kerr + OT ~ Część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-28, 18:12   #2912
PinkVanille
Zakorzenienie

Dot.: ~ Miranda Kerr ~ Część III

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
Dzięki za szczegółowe wskazówki, jak widać wszystko ma znaczenie przy serniku [poprzednio piekłam z termoobiegiem, może dlatego był okropnie mokry w środku ].

U mnie święta bez przejedzenia, bo ja się przejeść nie potrafię Już drugiego dnia świąt nie mogę patrzeć na pierogi, sałatki i ciasta, ukradkiem robię sobie jakieś normalne śniadanie i obiad

Wczoraj przypadkiem wybyłam na zakupy - NIE DAŁO sie dojechać do Arkadii w wawie, godzina stania przed rondem do galerii A sam sklep zamknął jeden wjazd na parking podziemny, co za debile, brak słów.

Widać, że Polacy lubią jednak chodzić po sklepach

Ja na nic nie poluję teraz. Jeśli chodzi o ubrania, to nic nie potrzebuję. Całą kase przepuszczam obecnie na biżuterię - dobrze, że były święta, to Mikołaj miał co kupować

A parki są super, ale wszyscy je noszą - tzn najwięcej młodych kobiet w okolicach 18-25 lat. Pewnie w końcu i ja kupię, bo pasuje do mojego stylu.

A Miranda chyba na świeta była z exmężem w UK, przynajmniej zdjęcie z Instagrama na to wskazuje.
Na forach internetowych albo podają, że była w UK albo, że ex przyjechał do niej do Malibu. Miranda, w przeciwieństwie do większości modelek, nie zrobiła relacji ze Świąt, może to lepiej - dobrze zachować trochę prywatności.

Pochwal się biżuteryjnymi zdobyczami - uwielbiam podziwiać biżuterię - taka sroczka trochę ze mnie Niestety u mnie w tym roku pod choinką nie znalazłam biżuterii (liczyłam na kolejna zawieszkę do bransoletki Pandory), ale za to znalazłam książki, co mnie bardzo ucieszyło, bo uwielbiam czytać.

Rzeczywiście najwięcej parek widać na dziewczynach z tej grupy wiekowej, ja mam czarną parkę od kilku lat, ale troszkę się zestarzała i teraz mam ochotę na taką w kolorze militarnej zieleni/khaki, ale wydaje mi się, że właśnie ten kolor jest taki bardziej młodzieżowy i pewnie znowu kupię czarną.
Na zakupy się jeszcze nie wybrałam, ale słyszałam właśnie, że wszędzie tłumy, planuję wybrać się jutro - mam nadzieję, że jeszcze znajdę coś a nie tylko puste wieszaki.

PinkVanille jest offline Zgłoś do moderatora