Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe mamusie 2007
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-07, 17:04   #2188
*misia*
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe mamusie 2007

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
o *misia* fajnie, że zajrzałaś
ja dziś miałam mieć wolne, bo administracja miała robić remont balkonu i dziady nie przyszli więc przylazłam do roboty, bo pracy mam sporo ale jakoś mi sie nie chce robić

masz racje te schody to tragedia, ja mieszkam na4 piętrze w starym budownictwie- to tak jakbym na 5 albo 6 wlazła, też się wlękę powolutku i sapię

a u mnie pępęk wklesły, nawet przez ubrania odznacza się wieeeelka dziura (gdzieś tu wklejałam fotke) i wątpię, żeby wylazł na wierzch
Yoola Ty się lepiej tak nie ciesz, ja miałam identyczną dziurę z pępkiem jak Ty i nagle w ciągu dwóch dni cała jego góra wyszła

Cytat:
Napisane przez szperrr Pokaż wiadomość
Hej, czytajac o tych testach wszystkich zaczynam sie martwic, ze tutaj nie badaja nas wytstarczajaco..

Za 2 tyg. wizyta u polznej.. zapytam, czy bede wogole miala robiona glukoze po obciazeniu. Upre sie, zeby mi zrobili

Poza tym, w weekend wieczorem przymdlalam troche.. to chyba przez upal. Ja generalnie kiepsko znosze upaly, w ciazy czy nie I przymdlec tez mi sie zdarza. Ale tym razem to nawet nie bylo tak goraco (bo wieczor), caly dzien na pewno pilam duzo plynow, i SIEDZIALAM a nie stalam. Wiec troche to dziwne. Jak sie powtorzy, to wspomne o tym poloznej.. Ale to normalne, prawda??

Rowniez, czasem nawet siedzac nie moge zlapac oddechu. Po prostu zatyka mnie + zimny pot. To normalne?

I jeszcze jedno mnie niepokoi.. ostatnio ciagle boli mnie okolica jajnikow. Tak jakby po obu stronach, na dole brzucha, ostry, klujacy bol, przez chwile i zaraz przechodzi. Ale czesto. Powiedziano mi najpierw, ze to pewnie Braxton Hick's, ale wlasnie poczytalam sobie o skurczach Br-H i brzmi to inaczej.

Dobra.. w kwestiach fizycznych to wszystkie moje watpliwosci
(mentalnie nie jest zle )
Prosze, powiedzcie mi ze panikuje i to wszystko to jest norma.
Szperr nie wiem, czy są omdlenia są normalne, a mierzysz sobie ciśnienie, może masz za niskie? Co do bóli to też radzę powiedzieć położnej, bo ja miałam i skończyło się lekami.