Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015, część 34
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-30, 17:53   #4473
201711281030
Konto usunięte

Dot.: Panny Młode 2015, część 34

Cytat:
Napisane przez blink07 Pokaż wiadomość
To wracając do wcześniejszych postów, to opowiem Wam moją historię ze stanikami..
Jako młode dziecię nosiłam staniki od ruskiej w rozmiarze zawsze D.. w moim przypadku każdy stanik kończył tak samo, czyli po pierwszym praniu trafiał do śmietnika
Jak już miałam swoje pieniądze, to zaczęłam kupować "takie niby lepsze staniki" za ok. 50-70 zł.. najpierw nosiłam rozmiar F, potem siostra kupiła mi H i miała mega ubaw.. niedawno trafiłam do Dalii i na brafiterkę z prawdziwego zdarzenia, bo dobrała mi UWAGA 65 K
Dopiero teraz wiem i czuje, że noszę dobry rozmiar.. kosztował 189 zł jak żyć..
Haha dokładnie to samo chciałam napisać. Wszystkie bazarkowe staniki były do d... Jak miałam 18, to kupiłam pierwszy na studniówkę, zapłaciłam za niego 80 zł, ale to był mniejszy rozmiar. Teraz mam albo 70H albo 65J i są rewelacyjne. Tylko cena mogłaby być trochę niższa. Ale wychodzę z założenia, że lepiej 2 porządne, niż 10 byle jakich.

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Zrobiłam pierwszy raz w zyciu zupe krem z brokułów! Nie chce byc nieskromna, ale wyszła OBŁĘDNA! zrobiłam wczesniej, co bym mogła na lunch zjesc cos ciepłego, zeby sie rozgrzać, a reszta na faktyczny obiad, jak M przyjdzie. Ale.... teraz nie wiem czy starczy na obiad Hahahaha wywar wyszedł przesmaczny, to ciagle "probowalam", następnie pierwszy blendowany kubeczek wywalilam i spora cześc zmarnowana, a potem musiałam probowac calosc, no i jeszcze na lunch symbolicznie... ale takie pyszne wyszło, ze nie wiem czy wytrzymam do obiadu
Można przepis? Mój chłop zwykłych zup nie jada, tylko kremy. A brokułowego jeszcze nie robiłam.

Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
Co tam u was ?
U nas sukces jedynym zadaniem jarka bylo zamowienie auta do slubu... Zrobil to dzisiaj
Fajne macie autko. Mój chłop nawet tego nie musi załatwiać, bo od rodziców bierzemy auto. Ale to dobrze, bo myślę, że to zadanie mogłoby go przerosnąć

Cytat:
Zalozymy w tym roku nowa czesc? ;D
Damy radę! A tak przy okazji, to czemu wątki są zamykane po przekroczeniu 5000 postów?

sQuaara - podziwiam, że zdecydowaliście się na kredyt przed ślubem Kupujecie gotowy dom, czy budujecie?

Cytat:
mam dziwne pytanie postanowiliśmy z jarsonem, że nie jedziemy nigdzie za granice w podróż poślubną, ale pojedziemy sobie na 4 dni (od poniedziałku do czwartku) gdzieś odpocząć do jakiegoś hotelu w górach. czy możecie coś polecić? zależy mi jedynie na tym, żeby było to z posiłkami no i ewentualnie jakiś basen na terenie ośrodka :P i tak najlepiej, żeby nie był to hotel gołębiewski za 2 tysiące za weekend
Pensjonat Toporów Premium w Białce,
Hotel & Spa Jawor w Zawoi,
Pałac Łucja w Zakrzowie.
Od mniej więcej połowy stycznia na grouponie są super oferty niby walentynkowe, w zeszłym roku były super miejsca w dobrych cenach.

lipstick gratulacje
201711281030 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując