Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gdy szampana otworzy luby w następnym roku będą nasze śluby! PM 2016 część 21 <3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-30, 21:56   #3105
lolusl
Japońska rzepa

Dot.: Gdy szampana otworzy luby w następnym roku będą nasze śluby! PM 2016 część 21 <

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
jeju jak ja nie znosze jak ktos wtraca sie komus w zycie.

wiecie co siostra Tz sobie razem z mezem wymyslili? zebysmy z Tztem slub zrobili w Niemczech, oni oplaca. wielcy panstwo, ja wale. raz, ze chyba nie zdaja sobie sprawy ile to kosztuje, dwa z jakiej paki mialambym tu robic slub, trzy ja tu sie przejmuje dziadkami Tz ze beda do mnie jechac 350km, a mam wszystkim zafundowac wycieczke na 1500-2000km
powiedzialam milo, bo sie powstrzymalam, ze to troche smieszne i slub bedzie tak jak my ustalimy. grrrr
ciagle sie wtracaja, tak samo ze po co w Polsce mieszkac i ciagle gadaja jaka to krzywde Tz zrobie jak sie nie przeniose.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Co za...
Olej,zwykle ludzie się wtrącają,bo mają mało atrakcji we własnym życiu,więc chcą układać życie innych.

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
To zmieniłaś zdanie co do tego, że nie będziesz chrzcić dzieci? Przy ślubie kościelnym podpisuje się jakieś zobowiązanie, że wychowa się dzieci w wierze katolickiej.

Ale mam na jutro biżuterii z ćwiekami, no i takie obciachowe złote koła
Przecież od zawsze pisałam,że nie będę chrzcić niemowlaków,ale jak będą chciały jak już będą rozumne to przecież nie zabronię. Zresztą szczerze mówiąc mam to dość w nosie, "co ksiądz pomyśli". Dla mnie to w żaden sposób niezobowiązujące,zobowiąz ująca bedzie przysięga.

Ale może nie zaczynajmy dyskusji na tematy wiary,bo to zwykle kończy się źle
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2014-12-30 o 21:58
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora