Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gdy szampana otworzy luby w następnym roku będą nasze śluby! PM 2016 część 21 <3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-30, 22:17   #3111
moniaaaaaaa86
Zadomowienie

Dot.: Gdy szampana otworzy luby w następnym roku będą nasze śluby! PM 2016 część 21 <

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Dziewczyny mieszkające z tż - przyjmujecie księdza po kolędzie? Nie rozgraniczam wierzące/niewierzące,bo znam sporo osób niewierzących mimo wszystko przyjmujących. Ja sie bardzo nastawiam, bo chciałabym w sumie parę rzeczy obgadać i przyznam szczerze,że jestem ciekawa reakcji na nasze wspólne mieszkanie. Fajnie jakby się trafił ksiądz jak człowiek,wtedy byśmy mogli podpytać jak to jest z tym plenerowym ślubem.
Ja juz slyszalam akcje, ze ksiadz kazal sie wyprowadzac tydzien pryed slubnem, zeby sobie przerwe zrobic, bo przeciez nie powinno sie wspolnie mieszkac

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
U nas na razie stanęło na jednostronnym kościelnym. Partner innego nie chce a ja nie potrafię wziąć kościelnego skoro mam gdzieś nauki kościoła.
a co to jest jednostronny koscielny? nigdy o tym nie slyszalam czy masz na mysli, ze jeszcze rozwazacie co dalej bedzie skoro twoj TZ koscielny chce

Edytowane przez moniaaaaaaa86
Czas edycji: 2014-12-30 o 22:18
moniaaaaaaa86 jest offline Zgłoś do moderatora