Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - BERSHKOHOLIZM płynie w naszej krwi, czyli wszystko o BERSHKA cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-30, 22:26   #654
sasenka
Zakorzenienie

Dot.: BERSHKOHOLIZM płynie w naszej krwi, czyli wszystko o BERSHKA cz. V

Cytat:
Napisane przez annamecita Pokaż wiadomość
Witajcie kochane,
bardzo rzadko kupowałam cokolwiek z Bershki - galerie handlowe oddalone są o sto kilometrów, dlatego też nie bywam za często - zazwyczaj lecę do bardziej oklepanych sieciówek. Skusiłam się jednak na wyprzedaż -50% i zamówiłam kilka ciuszków i torebkę przez stronę internetową. Ramoneska w kolorze baby blue, torebka, sweterek oraz oxfordy już pewnie do mnie jadą. Zastanawiałam się nad dżinsami o kroju boyfriend - wiem, że nie powinnam takich nosić, ale choruję na nie od ponad roku i nigdy nie mogę przemóc się, aby wydać więcej niż 150 zł na spodnie, gdyż prawie w ogóle ich nie noszę. Teraz w Bershce są mega przeceny i kuszą mnie niektóre typy :'( Jak tam jest z rozmiarówką? Sprawdzałam wymiary, ale przyjaciółka nastraszyła mnie przed kupnem dżinsów w Bershce i sama nie wiem, czy ryzykować z zamawianiem :-D Na szczęście są zwroty
Jak możesz to najlepiej zamów 2 rozmiary, skoro i tak już płacisz za przesyłkę wybierzesz lepszy rozmiar a pozostałe zwrócisz. Zwroty na szczęście są darmowe
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując