2014-12-31, 07:33
|
|
|
AGA :)
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI
Cytat:
Napisane przez monimyszek
Dziewczyny jak plany sylwestrowe? 
ja jutro narty i w góry
W tym roku jakoś nie czuje nastroju sylwestrowego 
|
Miałam kupione bilety na bal sylwestrowy, dawno nie byłam i w tym roku bardzo chciałam iść, ale ze względu na to, jak potoczyły się moje losy musiałam odsprzedać bilety. Idę do znajomych na domówkę. Właściwie znam tylko jedną osobę, która mnie zaprosiła na tą imprezę, reszta ludzi całkiem obca. W sumie dobrze, przyda mi się teraz inne towarzystwo niż miałam do tej pory.
Cytat:
Napisane przez carpaibex
Stał się jakiś cud i mojemu TŻ pozwolili wyjść ze szpitala do domu już jutro rano (lekarz się śmiał, że pacjentów wypuszczają z ortopedii, bo robią miejsca dla sylwestrowych połamańców). Niestety, jest strasznie osłabiony i leci na mocnych lekach, więc sylwestra spędzamy w jego domu z rodziną i czuję, że to będzie fantastyczny dzień, bo mój TŻ jest w jednym kawałku i będzie całkowicie sprawny i chyba nie ma dla mnie teraz nic ważniejszego.
|
Świetne wieści! Zdrówka dla Tżta!
Cytat:
Napisane przez Olcia
Sama zamówiłam sobie m.in botki skórzane za
89zł.
|
z F&F?
Ja póki co nie wydałam jeszcze nic! Upatrzyłam sobie kurtkę i torebkę (monnari), ale nie ma już ani mojego rozmiaru torebki ani kurtki :/
|
|