Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-31, 10:22   #2343
Asia19x
Zakorzenienie

Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!

Maryha - oszukali Cię! Nie ma co Nie no, im starsze tym mniej śpi w dzień, moja od urodzenia mało sypia... Ale budzi się szcześliwa, więc jej tyle wystraczy.

Miki od ponad dwóch tygodni budzi się w nocy co dwie h, czasami co godzinę, płacze, possie pierś sekundę i śpi. Wydaje mi się, że idą albo zęby albo ma ciągle koszmary, bo raz się śmieje przez sen raz płacze, nie wiem o co chodzi No i od trzech dni z nami śpi i może nieco lepiej... Także, ja już zapominam co znaczy słowo "spać". Każde dziecko jest inne, moja po prostu jest aktywna i wystarczy jej pół h w ciągu dnia, dwie godziny zabawy, jedzenie i znowu krótka drzemka. Ma trzy - cztery w ciągu całego dnia.

Hehe, Amelka jest świetna Moja mnie budzi zawsze uśmiechem mały cwaniak, obudzi się i śmieje się jak szalona, kochana jest i już za parę dni 4 mce kończy Kiedy to zleciało??

Dzisiaj mamy rocznicę, 8 lat No i Tż pojechał po kwiaty i coś słodkiego, bo zawsze dostaję wino, no, ale w tym roku nie mogę I wiecie co? Pojechał chłop, z samego rana wstał, telefon zostawił w domu razem z portfelem... Już widzę jego minę jak zaraz wróci wściekły

O, Maryś, przypomniało mi się. Ja też mam Isanę do blond włosów i także kupiłam za piątaka jakoś przed świętami. Użyłam raz, nałożyłam na ombre i były super miękkie

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2014-12-31 o 10:25
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora