Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-12-31, 11:02   #902
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
tyle samo zaplacilam.
Booziu ile sie dzis strachu najadlam. Moj kot przyszedl do domu z rozwalonym brzuchem i co nieco mu z niego wygladalo biedaczek jest po operacji ale juz w domu.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ojej

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Cześć

Widzę, że ominęła mnie dyskusja i dobrze, bo jak się denerwuję to ciśnienie skacze.

Melduję się po wizycie. Wszystko bardzo dobrze, nie przytyłam, a nawet schudłam. Mam tylko lekko podwyższone leukocyty w moczu i muszę pić sok z żurawiny. Serduszko bije jak dzwon, nawet tata w poczekalni słyszał. Tylko to ciśnienie... W domu jak mierzę, jest git. Wchodzę do przychodni, widzę biały fartuch i skacze mi do 140/90.
Nie uwierzycie, ale moje dziecko pomachało siusiakiem! Tak ładnie się zaprezentował, że nie ma żadnych wątpliwości. MAMY SYNA! Jeju jak się cieszę! Od początku czułam, że będzie synek.
Kajka możesz dopisać mi SYN i wizytę na 29.01 usg połówkowe. Dziękuję.

Cos moje kotka też kiedyś wróciła z rozdartym brzuchem Prawdopodobnie nadziała się na płot. Zaszyli i jest ok.
gratuluję

co do szpitala...kiedyś leżałam 2 tygodnie na wewnętrznym w 4 osobowej sali i babka mi na sali zmarła...leżała tak jakiś czas bo nikt się nie kapnął

zapomniałam napisać co do wczorajszej wizyty, że zalecenia są: nie spać na plecach, co mnie doprowadza do szału bo wczoraj przez godzinę nie mogłam zasnąć i dużo pić mało solić

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora