2015-01-01, 13:21
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Taki facet....? Co myśleć???
Czasem podpatruję go na fb itp. Wszędzie imprezy, otoczony dziewczynami, za każdym razem z inną.... słodzą mu, że hej. Ma koleżanki, które są tak atrakcyjne, że oczy wychodzą... ale jakoś z żadną nie jest. Nie wiem... może mu nie pasują itd. W każdym razie kiedy zaczęłam odwzajemniać jego zaczepki odnośnie mojej osoby... ograniczył ze mną kontakt..
---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------
Cytat:
Napisane przez wikti
Skoro facet umie się zachować w towarzystwie kobiet - komplementuje, flirtuje, jest miły itd. a jednak dalej sam to dziwne.
Warto, abyś wybadała czy był kiedyś w jakimś związku - z doświadczenia wiem, że to cenna informacja.. dlaczego się rozstali itd. stare problemy o dziwo często wracają w nowym związku  jeśli ma tendencję do ujmijmy to szczerze bajerowania to możliwe, że będąc w związku dalej będzie tak się zachowywał.. pytanie tylko czy Tobie by to odpowiadało
|
Niestety tego nie wiem... Sam powiedział, że dziewczyny z którymi był (czego ja nigdy nie widziałam) były po prostu puste, materialistki itp. Powiedział, że nie spotkał takiej wartościowej. Nie chce mi się w to wierzyć... patrząc na niego na fb, ma masę wolnych koleżanek, mega atrakcyjnych i wg mnie nie idiotek itd. a w większości normalne dziewczyny.
|
|
|