2015-01-01, 16:07
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych włosów - część VII
Cytat:
Napisane przez iwonsia01
Tak oto wygląda ten mój wspomniany odrost. Ma on 3,5 tyg. Jeśli chodzi o wspomagacze to nic nie biorę teraz. Chyba, że to jeszcze zasługa Celebrinu, który brałam od października do połowy grudnia. Ogólnie to go polecam. To już moja 2 kuracja była. Zero wypadających włosów, szybszy porost i bejbiki. Tylko wiadomo, że na efekty trzeba czekać chwilę 
|
Świetnie rosną, i oby tak dalej! 
Cytat:
Napisane przez Dboom_
Ingran może to przez zimę? wiatr, mróz, szaliki, warstwy ubrań.. u mnie też się pojawiają pojedyncze i tak stwierdziłam, że w sumie zaczekam do końca zimy, żeby to farbowańcom dostały się wszelkie mechaniczne zniszczenia, a spokojną wiosnę powitam z moim kolorem
swoją drogą.. tak się cieszyłam na ten śnieg, a już mi się marzy ciepłe słoneczko 
|
Ja też myślę, że to przez zimę i zimowe ubiory. Moje włosy też przez to cierpią, i dlatego zniecierpliwością czekam na wiosnę 
Cytat:
Napisane przez nysiak1910
Witajcie !
Ja końcówki miałam podciąć 26 marca w moje urodziny  to jeszcze tylko 2 miesiące i 25 dni  a może uda mi się przetrzymać to :P
Powiem Wam, że ten olejek z avocado nałożyłam już dw razy na włosy po ich wysuszeniu suszarką i jest rewelacyjny  nabłyszcza i ładnie ujarzmia nie powodując przyklapu 
|
Ja ostatnio myślałam, żeby podciąć zaraz po skończeniu drożdżowej kuracji, też w okolicach moich urodzin czyli 15. lutego Wolałabym jednak trochę dłużej wytrzymać.
Kusisz mnie tym olejem Na razie wykańczam orzecha włoskiego, którego zostało na raz (na jutro), a potem może spróbuję ten z avokado.
Cytat:
Napisane przez nysiak1910
Mam nadzieję, że w tym roku będzie mnóstwo motywujących zdjęć w wątku 
|
Nie wiem czy moje zdjęcie będzie motywujące, ale pojawi się jutro
|
|