Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sposoby na żółte/rude włosy po rozjaśnianiu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-01, 18:15   #145
evelynxf
Przyczajenie

Do beżowego blondu, help!

Cześć dziewczyny.

Nie owijając w bawełnę mam na głowie kupę. Może napiszę krótko moją włosową historię. Jestem naturalną ciemną blondynką, ale wiadomo nie podobał mi się ten kolor i zawsze ciągnęło mnie do ciemniejszych. Zaczęłam farbować się w 1 liceum i były to średnie brązy, aż w końcu postawiłam na czarny (nie wiem co wtedy sobie myślałam, chociaż dużo osób mi mówiło, że mi pasuje). Farbowałam się na czarny przez jakieś 2 lata, aż w końcu we wrześniu już tamtego roku przeszłam dekoloryzację u fryzjera do jasnego brązu, który zalatywał trochę czerwonością. Straszliwie mnie irytował fakt, iż odrost miałam jaśniejszy a końcówki dalej ciemniejsze. Parę dni temu wybrałam się do fryzjerki na drugą dekoloryzację z zamiarem posiadania beżowego blondu. Oto co wyszło mi na głowie, po prostu masakra ten pomarańczowy kolor. Poradźcie co mam zrobić, żeby się tego pozbyć!!! Albo jasna farba albo przyciemnić, tak żeby zniwelować ten rudawy odcień? Błagam, nie mogę się na siebie patrzeć.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lo1lla.jpg (99,7 KB, 85 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg srrrrrrrrrr.jpg (43,9 KB, 64 załadowań)
evelynxf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując