2015-01-01, 18:17
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Noworocznie u deszczowegopsa - Givenchy, Pierre Cardin, Yves Rocher, Lempicka...
Witajcie .
Mam na wymianę sporo perfum - wszystkie bez pudełka, za to z zakrętkami. Kupione przeze mnie w zaufanych perfumeriach internetowych lub z wymiany wizażowej.
Poza perfumami będę dokładać różne przydasie z okazji przeprowadzki, kosmetyczne i nie tylko. 
Usunęłam już dawno wymienione/wycofane z wymiany, wszystko co poniżej jest aktualne:
PERFUMY
1. Cacharel, NOA edt - ok. 29/50 ml - za wish
2. Pierre Cardin, Pierre Cardin pour femme - ok. 35/50 ml, zapach ciepły i zimowy, jabłkowo-cynamonowy, już wycofany ze sprzedaży
3. Yves Rocher, Noix de coco - ok. 75/100 ml, czysty kokos malezyjski
4. Cacharel, Anais Anais - miniaturka 7 ml minus testowe maźnięcie, kwiatowiec z kadzidlanym podbiciem
5. CK One Red - bez korka, ok. 25/50 ml, kartonik
6. YSL Young Sexy Lovely - ok. 8/50 ml
7. Cacharel Amor Amor EDT - praktycznie pusty flakonik z jakąś malutką reszteczką na dnie, pojemność wyjściowa 30 ml, może komuś się przyda
PIELĘGNACJA
1. Kallos Color, odlewka do 300 ml, maska do włosów z olejem lnianym
INNE
1. 4 płytowe wydanie "The best Disney... Ever!" - kompilacja piosenek Disney'a, jeszcze w folii
2. Wisiorek z wąsami, mniej więcej taki jak na zdjęciu, kolor złoty - na życzenie wyślę zdjęcia własne
WISH:
(flakony lub większe ilości)
- Crystal Noir
- Amor Amor Cacharel (wersja klasyczna)
- I Love Love Moschino
- JPG Classique
- Gucci Premiere
- Gucci Rush
- Signorinia SF
- Kenzo Jungle Słoń
(testowo)
- wszystkie wersje Les Belles Niny Ricci poza Amour d'Amandier
- Ultraviolet Paco Rabanne
- Womanity Liqueurs de Parfum
- wszystkie ogródki Hermesowe
Poza tym można kusić!
Wysyłka paczka/list polecony ekonomiczny, jeśli zależy Ci na priorytecie proszę poinformuj mnie o tym. 
Jeśli mam mniej przekupek, oczywiście wysyłam pierwsza.
Odpisuję zawsze, w wątku Twoim i moim.
Zamiana nie musi być ml za ml, jestem w stanie oddać większą ilość perfum z niższej półki za wish i na odwrót.
Szare - już poszły/zarezerwowane
Zielone - dokładka
Pomarańczowe - rezerwacja
Zapraszam do wymiany!
Czas edycji: 2015-02-27 o 09:22
|
|
|