Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rodzice chłopaka
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-01, 18:42   #8
Rhapsody1
Raczkowanie

Dot.: Rodzice chłopaka

Cytat:
Napisane przez layzie Pokaż wiadomość
Studiuję zaocznie a on uczy się w szkole średniej.
Co mogłabym zrobić...?
Nic widocznie by chcieli by chłopak miał inną dziewczynę albo nie miał jej wcale.

Pewnie zamożni jak piszesz, może jeszcze jedynak, matka i ojciec z klasą.
Tacy ludzie zazwyczaj są sztywni jak pal, chociaż zdarzają się wyjątki.

Jak chłopak mądry to w końcu zrozumieją, jak przekabacą twojego chłopaka to będzie problem, tak czy inaczej nic z tym nie zrobisz.

Podam ci przykład z mojego życia.

Mam brata który niedługo hajta się z dziewczyną " swojego życia" która na dodatek ma dziecko.
Moja mama była od poczatku do niej pozytywnie nastawiona, ojciec neutralny, a ja od samego początku jej nie lubiłem.

Wręcz w☠☠☠☠iało mnie jej nieróbstwo i to że wszystko jest na głowie mojego brata. Matka nas tak wychowała a dziewczyna to wykorzystuje, czego on oczywiście nie widzi.
No i z czasem, moja mamusia także przejrzała na oczy przy kilku akcjach jakie odwala jego dziewczyna.

Dlaczego tak robię i jej nie lubię? Bo mój brat zasługuje na lepszą dziewczynę, ma lepsze gabaryty niż ja a zawsze lata za ochłapami bo brak mu odwagi. Przyciąga dziewczyny na pograniczu marginesu z każdą było coś nie tak, ta ma 30 lat nic tylko by imprezowała, w domu nawet obiadu nie potrafi zrobić mimo iż pracuje tylko 3 razy w tygodniu gdzie mój brat po 11h codziennie bez niedzieli.

Wiem że to przykład skrajności bo ty pewnie jesteś zupełnie inna a ja miałem powody by jej nienawidzić.

Ale jest pewna analogia.

Jak już się uprą to zrobią wszystko by namieszać w głowie twojemu chłopakowi. Chyba że on ich do ciebie przekona.

Na razie nie rób nic, i przestań ryczeć bo to nic nie zmieni.

Jesteście młodzi, ślubu nie bierzecie, i na razie niech cię gówno obchodzą jego rodzice. On ma być z tobą a rodzice mogą sobie gadać.

Zwróć tylko uwagę że on jest młody i jak faktycznie matka będzie chciała cię wywalić to to zrobi.
Bo wystarczy że postawi warunek albo zacznie obcinać mu hajs na studia. Bo skoro zamożna rodzina, on młody to i za wszystko mu płacą.

Podsumowując nic strasznego też przez to przechodziłem i z czasem jej mama mi obiadki gotowała
Rhapsody1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując