Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-02, 11:30   #565
Loquilla
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Loquilla
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 21

Cytat:
Napisane przez Kasikwwa Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny
Znalazłam coś bardzo blisko kliniki właściwie na tej samej ulicy, fajny standard.
Także chyba tam się zatrzymam
Cieżko mi uwierzyć że w pon znów będę miała operacje;]
Niby będzie krótsza łatwiejsza itp to jednak znów będzie znieczulenie ogólne itd.
Nie pamiętam czy juz pisałam o tym na forum ale po op cycuszków w klinice M.Sz spotkałam się z niemiłym podejściem.
Jak obudziłam się na sali wybudzeń i powiedziałam że mnie boli to podszedł do mnie anestezjolog (inny niż ten który mnie usypiał) i z takim sarkazmem powiedział ' Boli?|! to możemy je wyjąć, to jedyne wyjście i nie będzie bolało. Wyjmujemy ?'
Na sali leżałam ja i jeszcze jedna dziewczyna najpierw ona wstawała zeby usiąść na wózek i zakręciło jej sie w głowie wiec wróciła na łóżko, mnie spotkało to samo.
Później usłyszałyśmy od personelu komentarz ' o jakieś delikatne Panie mamy dzisiaj'
Było to mega nie miłe i były to ostatnie rzeczy które chiałąm usłyszec. Poczułam się wtedy źle.
Generalne chyba najbardziej traumatyczną rzeczą którą pamiętam z operacją to było przewożenie wózkiem, chciało mi sie płakac to uczucie jak by cycki miały wybuchnąć i to oparcie które jeszcze bardziej to nasilało.. jeeezuu
Teraz najbardziej właśnie denerwuje sie tym momentem zaraz po wybudzeniu .
Mam nadzieje że w tej klinice będzie inaczej
Masakra jakaś. Na szczęście nie każda klinika ma takk personel. U mnie Panie były miłe i wyrozumiałe.
Loquilla jest offline Zgłoś do moderatora