Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-02, 17:37   #689
pozzzziomka
Zakorzenienie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ XI

Cytat:
Napisane przez Korah Pokaż wiadomość
Słyszałam same pochwały, ponoć lekki, widziałam małe pojemności w e naturalne 10g za 15 zł i marka Mincer też taki wypuściła 15ml za ok 15-16 zł w ładnej buteleczce.

Jeśli to ma być coś bardzo konkretnego to mnie się podobał Salvia krem Martiny Gebhardt ( różne pojemności do wyboru i np na greenline są próbki różnych rzeczy z tej serii).

Ile kolorów i cenowo całkiem całkiem

Co do TBS, na angielskiej stronie są składy wszystkiego. Mnie się podobała odżywka bananowa i zdecydowanie godne uwagi są akcesoria włosowe, szczotka stylizująca, grzebień, a seria Nutriganics ma Eco cert.
U tego sprzedawcy, co bralam te rzeczy bylo troche niedrogich z TBS i zastanawialam sie czy mozna nrac w ciemno Byl fajny szampon i zele antybakteryjne

Wzielam jeszcze czarne mydlo i 100% bio maslo shea i koniec Wiecej na razie nie kupuje, bo nie zdaze zuzyc A mam pyt taki np olej kokosowy czy maslo she, czy woda rozana po otwarciu cos powinnam przechowywac w lodowce Albo np te kremy bio do rak Takie naturalne rzeczy jaki zwykle maja termin?
Wszystkie paczuszki pewnie dojda w przyszlym tyg, to bede pisac o wrazeniach Plusach, minusach Na razie mi chyba starczy, zeby nie przesadzic

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.