Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sylwester 2014/15 na kanapie przed tv
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-02, 19:29   #594
Lady Swallow
Raczkowanie

Dot.: Sylwester 2014/15 na kanapie przed tv

Cytat:
Napisane przez ta_postrzelona Pokaż wiadomość
Bo to jest taka podróbka wyprzedaży- nie ma pełnej rozmiarówki, rzeczy są wybrakowane, a już największy cyrk to jest z podwyższaniem cen po to, by je obniżyć do poziomu, który praktycznie równa się wcześniejszej regularnej cenie...

I potem te pokrętne odpowiedzi na fanpejdżach, że "nie, to nie jest tak, jak wszyscy myślą"...

no dokładnie, najgorzej z tą rozmiarówką, wszystko przebrane, a ja w dodatku natknęłam się wielokrotnie na rzeczy, a w zasadzie szmaty, które są zmechacone, podziurawione, powyciągane i te oczywiście faktycznie są w okazyjnej cenie, ale pozostaje pytanie kto by je chciał kupić

Jak się u Was zaczął nowy rok? Mi drugi dzień nowego roku minął strasznie optymistycznie, normalnie cały dzień z bananem na twarzy ale to w zasadzie zasługa tego, że pracuję z cudownymi ludźmi, którzy mi umilają każdy dzień

W dodatku dzisiaj zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną na poniedziałek i mam mętlik w głowie. Bo jak wspomniałam pracuję z super fajnymi ludźmi, zarząd firmy też spoko i na poziomie, ale niestety mam popieprzoną menagerkę, którą podejrzewam o spore problemy psychiczne. No i mam dylemat, bo będzie mi ogromnie brakować ludzi, jeśli odejdę i to mnie blokuje przed zmianą pracy, ale z kolei moja menagerka jest prawdziwym koszmarem i potrafi wyprowadzić z równowagi. Co byście zrobiły na moim miejscu? Tzn. jeszcze żadnej pracy nie dostałam oczywiście ale tak teoretycznie pytam
Lady Swallow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując