2015-01-03, 10:26
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX
Cytat:
Napisane przez gossip_girl21
Malduję się w nowym wątku
nie spałam cała noc bo mnie tak kaszel meczy i czułąm ze młoda nie śpi ze mna bidulką pewnie szarpie cały czas...
Rano maż mnie zwlókł z łóżka i pojechaliśmy do lekarza i mi antybiotyk przepisała duomox 2x1 i jakiś wziew na rozrzedzenie tego czym kaszle 
podobno jest bezpieczny.... co najlepsze nie spałam nic praktycznie może łaczne by sie z 3 godziny uzbierały i spać mi sie nie chche tylko zmeczina jestem kaszleniem 
|
no to teraz czekac na efekty, mam nadzieje, ze szybko ci przejdzie 
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------
Cytat:
Napisane przez madelinem
Hej. witam w nowym watku.
na ostatniej wizycie gin nie dala mi skierowania na glukoze. zrobie prywatnie ale wkurzyla mnie tym bo nic nie wspominala wizyta byla szybka. jakby na odwal. na nast ide do innej bo mojej nie bedzie i jak bedzie spoko to zostaje u niej.
sprawdzaja u was tetno dzidzi na wizycie?
bo u mnie nie. pyta tylko czy czuje ruchy.
jakos tak olewczo traktuja albo ja przewrazliwiona jestem.
tak samo z wynikami. slabe mam ale o witaminach nic nie mowila. sama zaxzelam brac. a na skurcze.lydek kazala brac nospe (?) chyba.miala zacmienie przedswiateczne.  D
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
zmien lekarza, przeciez to ty musisz byc zadowolona z wizyt, w koncu chodzi o zdrowie twojego dziecka.
|
|
|