Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-04, 09:39   #534
Hanka20
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX

Witamy się niedzielnie
Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Mi również ja pewnie też zmienie na dniach Teraz już uciekam spać ,choć mały mnie tak kopie że nie jestem pewna czy usnę
Dobranoc :-*

Dzieki Teraz już nie musisz zmieniać, bo nie będziemy się mylily póki co!

Cytat:
Napisane przez mori_lee Pokaż wiadomość
najważniejsze żeby Tobie się podobał ;-) rozumiem, ze płci jeszcze nie znasz ..

będę z Wami troszkę częściej z racji tego, że muszę bardziej oszczędzać się.. zauważyłam, że brzuszek mi twardnieje wieczorami i trochę mnie to martwi.. nie wiem czym to grozi i nie wiem nawet czy chce, żeby się nie schizować, ale wiem, że tak być nie powinno...
Synek kopie jak szalony, czasami potrafi kopnąć tak, że aż zaboli, ale jak to się mówi lepiej w te stronę, niż by miał nie ruszać się

Z wyprawką jestem w czarnej najczarniejszej .. tzn dostałam 2 kartony ciuszków po synach znajomej, ale tylko rzuciłam okiem na te rzeczy, nie wiem co mam, na ile, itd. czekam jeszcze na 2 paczki od cioci i wtedy zobaczę co i jak. ymm albo w przyszłym tyg to ogarnę chociaż trochę... kołyskę mamy + wybrany wózek (x lander x move), który sponsoruje dumny dziadek, po którym synek będzie miał imię
także dziewczyny, jeżeli któraś ma stresować się brakiem wyprawki to bez wątpienia jestem to ja

No właśnie nie znam jeszcze, dlatego avek idealny dla mnie Nie stresuj się ja też mam b.malo rzeczy póki co, ale na all juz trochę pozaznaczane i po wybierane gdzie indziej. W przyszłym tyg biorę się za łóżeczko będę je malowala czas najwyższy

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Dla mnie jest materac za twardy i boli biodro mnie jak spie na boku w lozku i wole kanape

W tesco do 70% do wyczerpania zapasow
Kurde to ja musze wstawać robić obiad i do Tesco wyruszyć nie ma co!

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora