Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-04, 12:25   #3649
iza243
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
bry

gianka no moja to tak na oko zjada, ja nawet nie wiem ile robię, ale rano ok 8 kaszka gęsta, potem ok 10 daje na spanie 120 ml mleczka, potem ok 12-13 obiad, ok. 15 znowu 120 ml mleka na spanie, ok 17-18 jogurcik , na noc 210 ml mleka, i w nocy czasmi je po dwa razy 120 ml mleka. no i miedzy czasie chrupki, owocka, biszkopta, kanapeczke. ogólnie moja już je wszystko bardzo ładnie.

ruda o której tz wyjeżdza??? my tez tak śpimy dupkami do siebie bo ja inaczej nie potrafię, tz lubi się przytulić a mi zaraz gorąco i sie dusze i mi niewygodnie a kikutki mimo że krótsze to nadal piękne

kasia dla Oli za kolejny miesiąc
https://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ prosze cwiczenia

yss widzisz jak to seks potrafi zdziałac cuda u nas już chyba ok 2 tyg nic nie było, masakra!!!ale już @ odeszła tż ma dziś wolne więc pewnie podziałamy

migotko aha, no ok, jasne, zobacz sobie jak to jest bez wspomagaczy

Lenka śpi, tż spi, ja sobie obiad podszykowałam, podłogi pomyłam i zbieram się do koscioła,
Strasznie dużo jej dajesz tego mleka.Dziecko w tym wieku nie powinno mieć tyle posiłków mlecznych.Czemu dajesz jej mleko na spanieBez tego nie zaśnie?
Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
aaa dziś o 16 realizujemy nasz prezent świąteczny od rodziców- idziemy do teatru a Hanka z dziadkami do sali zabaw

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

jestem na bieżni, szybko jak my jemy:
ok 8 jest kaszka 130ml
ok 12 w żłobku obiadek albo pół z cateringu albo słoiczek 2/3 rzadko cały
ok 15 banan albo deserek ze sloiczka (ok 2/3 zazwyczaj zjada)
ok 17.30 w domu daje blw z obiadu marchewka gotowana, brokuły albo jogurt, jabłko (zależnie jak poszedł obiad)
po 19 mleko 50/50 z kaszka 210ml
w nocy cyc

za to w dni w domu je ledwo co, z połowę tego co napisałam
Na co idziecie?
Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Gianka to Natalka je dużo... Ola ma ok 11 śniadanko jajecznica lub jajo na twardo, twarożek plus kromka zależy co ja robie nam. Później ok 14 obiad no i albo zupa albo drugie. Ok 17 owoc lub serek mojej roboty no i ok 19 kleik albo przerzucamy się na jaglankę i płatki owsiane. No i oczywiście cyc pomiędzy.

Arletko super, dziękuję Ci za te ćwiczenia

Kluska Ty kobieto masz power na trening jeszcze biegniesz.

Ja lece pod prysznic, zjeść coś i jedziemy do rodziców a później mąż zabiera mnie na pizze

Kluska to Ola je podobnie jak Hania. Tyle że jak kleik jej robie ro ma problem nawet z 90ml zjeść. No taki typ niejadka Ale podobno mam się za bardzo nie martwić...
Ale fajnie baw sie dobrze

Dziewczyny a dajecie zwykłe jogurty czy takie specjalne dla dzieci?

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora