2015-01-04, 13:24
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 35 - otwarcie sezonu!
Cytat:
Napisane przez Kiciakowa
Macie jakieś pomysły na podziękowania dla rodziców?
Ja się właśnie zastanawiam..... na razie mi wpadło do głowy tylko to, żeby zrobić album ze zdjęciami z dzieciństwa + zostawić miejsce na te ślubne... co Wy na to?
|
my drzewko do posadzenia w ogrodzie (i my i rodzice K i moi maja ogrod) stawiamy na wisnie umbraculifera 
do tego moze film (taki zrobiony ze zdjec mi sie marzy.. takie stare kino.. najpierw napis pozniej scenka... jakoś tak) i kilka słów na pewno - przemowy filmem nie zastapie, chcemy film bo moi rodzice nie chca "cudownych rodzicow mam' i innych scen. nie chca byc w centrum uwagi.
rozważamy ramkę (zdjecia nasze, narzeczenskie i slubne - chcemy na szybko gdzies zdjecia wydrukowac juz ze slubu - wystarczy drukarka i kredowy papier i wspolpraca z panią od sali i fotografem 
i zeby jakis taniec byl, a nie ze sie rozejdziemy to taniec ze swiecami chcemy ) pomyslimy;-)
Cytat:
Napisane przez viva91
TŻ na podziękowaniach na sali chce dać rodzicom kwiaty i bilety na wycieczki zagraniczne... ale mnie to się nie widzi. nie potrafię sobie wyobrazić moich rodziców za granicą samych. no chyba, że dokupimy im polskiego tłumacza 24/h  nigdy też dalej niż w Czechach czy Litwie nie byli, kwestie organizacyjne się kłaniają... plus nie wiem czy namówiłabym mamę na wejście do samolotu, panicznie boi się latać, ma problem z ciśnieniem w stresujących sytuacjach, jeszcze do zawału ludzi i personel na pokładzie doprowadzi... no nie wiem 
|
podarowanie wycieczki to tak na bogato )
i razem ich wyślecie? )
Cytat:
Napisane przez Kiciakowa
ja też bym musiała właśnie 3 zrobić, dla mamy, taty i dla rodziców T  na razie pomysł z albumem najbardziej mi się podoba, mam jeszcze ślubowanie na teściów  będziemy też się nad tym zastanawiać
Wodzirej: Czy ślubujecie nie zaglądać do garnków synowej?
Rodzice : <śmiech> ŚLUBUJEMY
Wodzirej: Czy ślubujecie udawać, że nie widzicie pajęczyn, stosów brudnych garów i walających się ubrań w mieszkanku Waszych dzieci?
Rodzice : ŚLUBUJEMY
ITD  jak takie coś odbieracie?
|
na weselach spoko, moi by nie chcieli... 
zaraz siadam do klusek śląskich  
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------
farb swietna robota !! !! !!
|