Dot.: Listopadowe Mamy 2014- część I
Mleko kokosowe jest zdecydowanie lepsze! A nawet całkiem dobre ale strasznie tluste...
---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------
Cytat:
Napisane przez karola19
Niee 
Michał to mój mąż a Kisiel to mój kocur
Jak przetrwać kryzys laktacyjny i później kolejne to chciałabym do roku.
U mojego juz zeszły krostki (tak 2 tyg po odstawieniu, może trochę dłużej).
W środę idę do pediatry wiec zapytam się czy powoli mogę wprowadzać nabiał żeby sprawdzić czy to ze czy w iście alergia. Położna radziła wprowadzać codziennie po małym jogurty naturalnym do diety i obserwować. Jeśli krostki wrócą to odstawić i wtedy to pewna alergią a jeśli nie wrócą to powoli dodawać nabiał tylko nie przesadzić. Zobaczymy czy lekarz powie to samo, czy będzie miał inna wizję 
|
Fajnie jak by to jednak nie było to... My za 4dni pójdziemy z wynikiem moczu i zobaczymy co orzeknie. Ale pewnie dieta i potem wprowadzać ale kiedy to cholera wie.
Zastanawiam się też czy orzechy nie są winowajca bo jem dużo orzechow od początku. Ale to by chyba była wysypka na ciele a nie takie zmiany?
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------
Jakie pijecie herbatki laktacyjne? Szałwii nakupilam a teraz przyjdzie przejść na drugą stronę mocy ;p
|