Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe Mamy 2014- część I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-04, 13:19   #4015
anuszka21
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowe Mamy 2014- część I

Mleko kokosowe jest zdecydowanie lepsze! A nawet całkiem dobre ale strasznie tluste...

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Napisane przez karola19 Pokaż wiadomość
Niee
Michał to mój mąż a Kisiel to mój kocur

Jak przetrwać kryzys laktacyjny i później kolejne to chciałabym do roku.
U mojego juz zeszły krostki (tak 2 tyg po odstawieniu, może trochę dłużej).
W środę idę do pediatry wiec zapytam się czy powoli mogę wprowadzać nabiał żeby sprawdzić czy to ze czy w iście alergia. Położna radziła wprowadzać codziennie po małym jogurty naturalnym do diety i obserwować. Jeśli krostki wrócą to odstawić i wtedy to pewna alergią a jeśli nie wrócą to powoli dodawać nabiał tylko nie przesadzić. Zobaczymy czy lekarz powie to samo, czy będzie miał inna wizję
Fajnie jak by to jednak nie było to... My za 4dni pójdziemy z wynikiem moczu i zobaczymy co orzeknie. Ale pewnie dieta i potem wprowadzać ale kiedy to cholera wie.
Zastanawiam się też czy orzechy nie są winowajca bo jem dużo orzechow od początku. Ale to by chyba była wysypka na ciele a nie takie zmiany?

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Jakie pijecie herbatki laktacyjne? Szałwii nakupilam a teraz przyjdzie przejść na drugą stronę mocy ;p
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora