2015-01-04, 15:08
|
#966
|
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2007-08
Lokalizacja: San Escobar
Wiadomości: 8 073
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
Napisane przez rachell111
O Betty chciałam Cie zapytać, czy jak mamy taki przepis od Daj Fartucha http://www.doradcasmaku.pl/aktualnos...eczarkami.html nie mamy ochoty na pieczarki tylko na meeeega włoskie smaki to czy dodanie papryki, susz pomidorów i włoskich ziół wystarczy? Parmezan zostaje. Coś mi ta papryka do włoskości nie pasuje ale nie mam nic innego do nadziewania? Pomysłu też. Szpinak ? Do cukini? Pasowałby? 
---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------
O Betty chciałam Cie zapytać, czy jak mamy taki przepis od Daj Fartucha http://www.doradcasmaku.pl/aktualnos...eczarkami.html nie mamy ochoty na pieczarki tylko na meeeega włoskie smaki to czy dodanie papryki, susz pomidorów i włoskich ziół wystarczy? Parmezan zostaje. Coś mi ta papryka do włoskości nie pasuje ale nie mam nic innego do nadziewania? Pomysłu też. Szpinak ? Do cukini? Pasowałby?
Bo robię już teraz, i się zastanawiam czy pójść w paprik (bo ma) czy w szpinak (nie wiem jeszcze czy mam hahaha)[COLOR="Silver"]
|
ja bym poszła w oliwki
__________________
today's rain is tomorrow's whisky
|
|
|