Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-04, 15:19   #2521
Cukiiereczek
Raczkowanie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XXI

Cytat:
Napisane przez wicherek1989 Pokaż wiadomość
Dziękuję masz zdjęcie?
Niestety nie mam nic na tyle ogarniętego, żebym mogła wstawić

Cytat:
Napisane przez Joanku Pokaż wiadomość

Ja zaszalalam, poszłam do fryzjera w tym roku i mimo, że upiela ładnie to na niczym innym się nie znala.

Fryzjerowe horrory vol. 1396....
Chciała mi wcisnąć jakaś 'odbudowę' napakowana silikonem, sama jest kręcona (jak nasza królewna) a na odciskanie żelem była zdziwiona.
Tylko kremy i juz! (Choć rzeczywiście puchui czy rozczesanej szopy brak) Na oleje / kozieradke zareagowała śmiechem nazywając mnie 'uroczą zielarką' wszystkie loki i tak mimo mojej starannej stylizacji poszły na lokówe 'bo się nieładnie kręcą / bo się nie kręcą od głowy i ona zaprasza na lekcje stylizacji' Nie miała pojęca o nieregularnym skrecie. Stwierdziła że niepotrzebnie czeszę (wtf?)
Na koniec spsikala wszystko hegronem (boje się tego denatu na drugim :/)
I....... skasowała stowe

Fryzura była naprawdę ładna. I wiem, że sama ja robiąc nie czułabym się taka 'odświętna' bo jednak fryzjerzy mają swoje triki a ja poszłam ze zdjęciem. Ale kobita tak czy tak załamała mnie niewiedzą i podejściem.
Eh.. fryzjerzy. Nic tylko się dziewczyny szkolić i biznesy kręcić! xD
Kochana, a masz może zdjęcie? Kiedyś zapytałam fryzjerkę jak to jest w końcu z tym rozczesywaniem włosów kręconych (zanim jeszcze trafiłam na forum), to mi powiedziała, żeby rozczesywać bo jak ktoś może nie rozczesywać i chodzić z jednym wielkim kołtunem na głowie

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Pokaż wiadomość
Offtop włosowy, widziałyście już mój dziób niewyjściowy sto razy więc proszę o radę. Waham się między dwoma farbami i ja już totalnie nie wiem w czym by mi lepiej było: http://www.perfectmousse.schwarzkopf...0-praline.html czy http://www.perfectmousse.schwarzkopf...appuccino.html
Oba przepiękne Ale mi się jakoś bardziej podoba cappuccino

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Pokaż wiadomość
Ja tylko dlatego że szkoła jutro, chociaż mogłabym odpukać i we wtorek ale nie będę jak jakiś Tarzan chodzić Gorączki nie miałam, tylko sam kaszel ale się boję jednak coś mokrego na głowie trzymać bo zawsze można sobie pogorszyć.

Tż mi skoczył po jedną kapsułkę do apteki na infekcję skóry, 1o funtów za jedną to jakieś zdzierstwo .
Też nie lubię kłaść olei itp jak jestem chora. Mycie, odżywka d/s na szybko, b/s i zawsze suszę, żeby sobie nie pogorszyć Dużo zdrówka życzę Za jedną kapsułkę? Ale to jakieś do smarowania czy jak? 10 funtów.. O matko I dużo musisz takich zastosować?

Wczoraj pierwszy raz nakremowałam sobie włosy na jakieś 1,5 godziny kremem, którego skład już kiedyś wrzucałam na forum. Efekt- woow! Włosy dociążone, nawilżone, zero puchu, sypkie i milusie w dotyku Jak dla mnie efekt o wiele lepszy niż po olejowaniu!

Cukiiereczek jest offline Zgłoś do moderatora