Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czekające na oświadczyny - zniecierpliwione, zdesperowane i wyluzowane! cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-04, 14:22   #79
Chloe_7
Raczkowanie

Dot.: Czekające na oświadczyny - zniecierpliwione, zdesperowane i wyluzowane! cz. V

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;49588791]Cześć Chloe [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Terha Pokaż wiadomość
Ponieważ w tamtej części nie zdążyłyście mi odpowiedzieć na moje pytanie, to je ponawiam.

Pytanie do dziewczyn, które używają Catrice. Mam bardzo mocno zaczerwienione policzki na dużym obszarze (coś takiego jak tutaj: http://smyki.mjakmama24.pl/fotki/zob...-do-domku.html). Myślicie, że można tym je ładnie zamaskować, żeby wyglądały naturalnie? Na co dzień używam Kryolan w sztywcie, który bardzo dobrze kryje, ale zwykle używam go na te miejsca w mniejszej ilości niż bym chciała, bo wygląda to wtedy nienaturalnie.
A podkład tego nie zakryje? Jakiś specjalny krem? Ja używam catrice głównie na cienie pod oczami. Czasami coś mi wyskoczy to punktowo catrice, ale nie wiem jak się sprawdzi na większej powierzchni.
Chloe_7 jest offline Zgłoś do moderatora