2015-01-04, 15:40
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie straszne nam Święta bo dietkę trzymamy, mróz pokonamy bo sporty uprawiamy!C
Znów cytowanie nie działa 
Aga, nie wiem, ale mam wrażenie, że jest jeszcze gorzej niż było chyba pójdę na jakieś badania, bo zaczyna mnie to przerażać 
Majka, dzięki 
Dzień? Chyba kolejny miesiąc paszteta 
Sorry, pokićkało mi się to następną niedzielę masz wolną czy znów coś nie załapałam? 
Cytat:
Napisane przez Sikorka0204
Spróbować warto. Wiesz co powiem Ci, że ja zrozumiały ten brak siły bo jak teraz przywykłam do tycia (choć wiadome, że wolę siebie w wersji fit ) to męczą mnie potworne mdłości, co chwilę (dosłownie) mi się odbija, energia wyparowała, na ciele dalej jakieś krostki i często wieczorami tak mi źle, że idę spać byleby się obudzić rano i by było lepiej. I tak dzień za dniem...
|
Oooo właśnie, przypomniałaś mi- od jakiegoś czasu mi jakieś krostki wyskakują na ciele nigdy tego nie miałam na ryju też mi się skóra pogorszyła, masakra jakaś
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|