Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W nowym roku nareszcie ujrzymy dwie kreski na teście Staraczki 2015 cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-04, 21:52   #932
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee
Dot.: W nowym roku nareszcie ujrzymy dwie kreski na teście Staraczki 2015 cz. I

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Ale jesteś na dobrej drodze do tego

ja ostatnio gdzieś czytałam ze to raczej w okolicach 35-40 się zwiększa więc tez tak nie przesadzajmy, jednak 30 latka to nadal młoda kobieta

Hahaha dobre podejście, chociaż tez nie można przesadzić i się wpędzać w totalną biedę , aczkolwiek tez uważam że obecnie za bardzo sie panikuje w kwestii "łobosze dziecko tyyyle kosztuje", fakt wyprawka kosztuje sporo ale jednak koszt wyprawki dla każdego kolejnego dziecka drastycznie maleje -"większe" rzeczy zostają po poprzednim dziecku ew. trzeba trochę ubranek dokupić ... A przyjemniej tak mi się wydaje
No ale 3 dziecko będę miała już jako 27 latka, także no :P

Ja wcale nie mówię, że dziewczyny koło 30-tki są stare czy bardziej narażone! Ja mówię po prostu z własnego doświadczenia, przebyłam już dwie ciąże i przy pierwszej świrowałam do samego porodu, a po porodzie jak leżałam jeszcze na porodówce i jak przyszła babka z noworodkowego to pierwsze pytanie jakie jej zadałam to było: czy moje dziecko nie ma zespołu Downa.
Ale to było dlatego, że nie zrobiłam badań w 11-14 tygodniu bo miałam tak beznadziejnego gina, że teraz to bym se palnęła w łeb, że mnie pokusiło iść do takiego buca.
Nic nie wytłumaczył, nic nie powiedział. A ja zielona w tych tematach. No i całą ciążę przeżywałam
Cytat:
Napisane przez patryska0804 Pokaż wiadomość
przez Was i ja zaczelam ogladac wozki;p

a ja tez się zastanawiam jak to będzie jak teraz zajde w ciaze.. otwieram( w smie mam ja od 22.12.2014) swoja dzialalnosc i jak nie będę mogla jak najdłużej pracować to leze... a musze utrzymać ja rok bo to z dotacji wiec nie mogę jej zawiesić czy cos... będę siedzieć w domu i za lokal placic...? to tak średnio... ale jak będzie ciaza to nie mam innego wyboru... mam nadzieje ze tam z góry dadza mi jak najdłużej popracować...
O masz działalność?
Co robisz ciekawego?

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
dziwne rzeczy, z ciekawosci zmierzylam sobie temp, jak co wieczor jak sie poloze i mam 36,96 a wczoraj mialam normalnie 36,67 troche zdziwiona jestem a nie jestem chora i dobrze sie czuje. dzis mam 18 dc. seksik byl tylko w 16. ciekawa sprawa. nie licze juz na cud...ale nadzieja umiera ostatania.
Zawsze jest nadzieja! Trzymam mocno kciuki za Twój cykl!

Ja jutro rano testuje, okres wypadał na wczoraj