Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015!!! cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-05, 14:47   #2010
agnes188
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!!! cz.4

Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
Tak Was nadrabiam i czytam i czytam..i czuję,że jestem w czarnej

Ja też mam zrobić glukozę,ale dwupunktową..pewnie w czwartek się wybiorę..aha i jeszcze dostałam wymaz GBS i coś mi się to wcześnie wydaje, bo czytałam,że normalnie ok 35 tyg..a mi dr zlecił

Szczepionki??? wow..ja jeszcze rzeczy do szpitala nie mam..zaczynam się stresować..jestem ciemna masa jednak..

Olimpia pisałaś o wózku peg perego? Możesz napisać jaki model masz?
Dziewczyny a te Bebetto Luca czy Holand czy Flavio to 3w1 czy 4w1 ? Weźcie rozwińcie temat a znajoma mi ostatnio Tako chwaliła? Ma któraś doświadczenie?

Myszonka ja też sama się wybieram na badanie glukozy,ale po tym,co przeczytałam to się zastanawiam czy mamuśki nie wziąć ze sobą..

Mój mały też ruchliwy..ale miałam takie dni,że był ciuchutko i się stresowałam..na 17 sekundowym filmiku w 3d taki ruchliwy był,że na zbliżeniu buzi z rączkami to wyglądało tak jakby grzechotki miał zamiast rączek..tak szalał

A z ciekawostek na ostatnim badaniu usg wyrównał mi się termin wg om i usg..23t1d dokładnie wg wymiaru BPD główki

edit: a jednak doktorek mówił o dwupunktowej glukozie a na skierowaniu jest po 0,1,2 godz,węc 3 kłucia jednak mnie czekają..ehhh
Ja mialamna kartce dwupunktowa ale pogadalam z pania ona powiedziala ze teraz sie zmienia i raz daja tak raz tak lekarze poprosilam zeby mi zrobilatez pomoedzy bo to tylko pare zlotych wiecej
Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Czyli np. mąż może dostarczyć taką szczepionkę (kupioną wcześniej) do szpitala i oni zaszczepią? Ja myślałam, żeby zamówić ją do apteki w tym szpitalu, co będę rodzić, żeby warunki były takie, jak trzeba.

Jak już kiedyś pisałam, my mamy Tako Laret. Ogólnie nie narzekam, tylko dostęp do kosza kiepski. I ta blokada kół (hamulec) nam się zepsuł po jakimś roku użytkowania, mąż nie ma kiedy zrobić

Bierz może magnez na wszelki wypadek, albo nospę. Co do ruchów to nie ma czym się przejmować moim zdaniem, ja też czasem czuję ruchy bardzo nisko. W pierwszej ciąży miałam to samo, ale było ok, więc teraz przyjmuję to ze spokojem

Kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
Moze dostarczyc a moze zostawic w aptece i przechowaja wam jak kupi wczesniej przynajmniej u nas tak jest ze szpital sie zgadza.a i w aptece trzymaja ja czesto trzymalam pacjentowi szczepionke jesli zaplacil i poprosil w lodowce
Cytat:
Napisane przez sylwia01485 Pokaż wiadomość
a mi dali zimną wodę i dałam radę, z ciepłą nie wytrzymałabym chyba

no właśnie ten lepszy, bezkomórkowy krztusiec jest w 5w1 lub 6w1, a ta na nfz to 3w1 - błonica, tężec, krztusiec (DTP) ma ten krztusiec w tej gorszej formie. Nie słyszałam o 3w1 płatnej, lepszej jakości, a nie ma oddzielnego krztuśca, tylko zintegrowany z błonicą i tężcem.
Wlasnie jak z pania dr gin rozmawialam mowila zeby rozpuscic w ximnej ze lepsze ale mi rozpuszczali w labku

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora