2015-01-06, 11:54
|
#2169
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2014-06
Lokalizacja: Kozieheady
Wiadomości: 4 096
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 35 - otwarcie sezonu!
a ja byłam na 2 weselach gdzie dania byly serwowane dla kazdego i na wiekszosci takich gdzie jedzonko lezało na stole i bylo do wyboru. Było to dla mnie cos nowego (wyporcjowane), ale jakos mi z tym zle nie było Bardziej mi i Tżtowi przeszkadzało to, że trzeba przejsc cala salę zeby nalozyc sobie sałatkę czy wziac chleb itp . Myślę, że gdyby bylo to na stołach, to moze ludzie wiecej by tego zjedli i potrawy typu pstrag wedzony z warzywami i sosem nie zalatywałby tak bardzo, zwlaszcza ze klimy nie bylo a bylo gorąco . No i gdy jeden stolik zjadl potrawę, to ostatni dopiero zaczynał, a przy polmiskach wydaje mi sie ze szybciej kazdy sobie brał. No i przy naszym ukladzie stolow lepiej z tymi polmiskami.
Zreszta co za roznica, wazne zeby jedzenie bylo:P
|
|
|