2015-01-07, 13:13
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Oszczędzanie niejedno imię ma - i nie będąc żyłą z klasą żyć się da! cz II
Cytat:
Napisane przez amelsss
Ile masz lat? Ja widzialam kilka siwulców, ale niestety takie geny.. Mocną budowę włosa odziedziczyłam po tacie, ale skłonności do siwizny po mamie
Dzisiaj na obiad robię przepis od Kocham Gotować, dokładnie to -> https://www.youtube.com/watch?v=yDgDoLOyrZw
|
Rocznikowo 25, ale dopiero niedawno miałam dwudzieste czwarte urodziny. Mam nadzieję, że na takich pojedynczych się się skończy, bo jak będę mieć całe pasma siwe albo będzie tego dużo to bez kitu jedynym wyjściem będzie się farbować. Niektórzy moi rówieśnicy już dawno zaczęli mocno siwieć, albo łysieć, ale dlaczego ja 
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------
Cytat:
Napisane przez Wooden_Pints
Mi od kilku lat podcina włosy mąż, farbuję sama 
|
Fajnie, ja niestety mam dwie lewe ręce nawet do uczesania czegoś trudniejszego niż "zwiąż włosy gumką" Mam lokówkę bo dostałam, ale loki umiem zrobić tylko tam gdzie widzę, tył głowy to dramat Coś będę musiała wymyślić, jak będzie tego więcej żeby nie zbankrutować
|
|
|