Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2014 - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-07, 16:55   #72
Pradip
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2014 - cz. II

Cytat:
Napisane przez __Sylwia__88 Pokaż wiadomość
Próbuje robić tak jak ty- jak Młody się obudzi ok godziny po karmieniu po kąpieli i domaga się jedzenia to biorę go i lulam i zasypia bez jedzenia. Bo wydaje mi się że on bardzo dużo je gdyż zwykle jest tak:

- Na wieczór koło 20 cyc, obudzi się po niecałej godzinie ale jw usypiam go na nowo, później koło północy cyc, 3, 6, 8, 10, 12 cyc.
- Koło 13 obiadek (ok małego słoiczka, bo gotuje małą marchewke, ziemniaczka, i zwykle dodaje 3-4 łyżeczki nowości)
przed 15 znow cyc,
- koło 16 deserek np słoiczek jabłek z brzoswinią,
- 17 cyc i przetrzymuje go już do kąpieli po 19 z jedzeniem.
Macie jakiś pomysł na tego głodomora mojego? Czy reszta dziecki kp je podobnie?

O chustę byłabym wdzięczna gdybyś coś podpytała. Mam ok koleżanki pożyczoną 4,9 m ale to zwykła pościelówka i dociąganie kiepski a po chwili się luzuje.

za ząbka. Szybko to Wam idzie. U nas nadal pusto w paszczy, a maruda dziś straszna. Nie wiem czy to nie przez ten katar.
Szybko? to co ma powiedzieć Berenika?No i zeby ten mój gad chciał urzywać zębów nie tylko do gryzienia mnie po sutkach
O chustę podpytam
Faktycznie często karmisz. Ostatnio na szczepieniu mówiłam doktor że Kuba nie chce jeść to powiedziała że teraz nie musi jeść co 3 godziny byle by było 5 posiłków ale ja karmie częściej bo mały przystawia się na bardzo krotko. A Miłosz ile je?
Chętnie poczytam o sposobach na rzadsze karmienie. W nocy to już wiem że koło 1-2 budzi się z przyzwyczajenia bo jak uda mi się go skutecznie uśpić to śpi do 6 bez większego problemu. U mnie sprawdzają się tylko ręce bo smok i woda w butelce powodują furię

Edytowane przez Pradip
Czas edycji: 2015-01-07 o 16:58
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując