2015-01-07, 20:55
|
|
Zakorzenienie
|
Ataki terrorystyczne: gdzie w kraju zachodniej Europy jest granica tolerancji?
Gdzie jest granica?
Proszę wyjaśnijcie mi, gdzie w kraju zachodniej Europy jest granica tolerancji?
Jak samochodem rozjeżdża się ludzi na targu (Dijon i Nantes, Francja), maczetą ćwiartuje wyciągniętych ludzi z samochodu (Londyn, W. Brytania), porywa się kilkadziesiąt nieletnich dziewczyn (w tym 11-latki), uzależnia je od narkotyków, wielokrotnie gwałci, a z ich ciała robi się mięso do kebabów, które sprzedaje się białym (Blackpool i Rochdale, W. Brytania), morduje się pół redakcji gazety (Paryż, Francja), morduje się w Holandii na ulicy polityka Pim Fortuyna czy reżysera Theo van Gogha to w takich przypadkach występuje wyjątkowo nieszczęśliwy zbieg okoliczności i nie można go łączyć z innymi zdarzeniami?
Gdzie się zaczyna, a gdzie kończy Europa?
Jaki jest limit?
Ilu jeszcze niewiernych muzułmanie muszą wytłuc w ciągu jednego dnia z okrzykiem Allacha na ustach, aby można było powiedzieć o wojnie kultur?
Co by to było gdyby tylko jednego z tych wydarzeń sprawcą był Polak? I to jeszcze np na Żydzie czy wyznawcy islamu? Też nieszczęśliwy zbieg okoliczności? Też okazałoby się że sprawca był niepoczytalny? Obawiam się, że cały Naród Polski byłby winien.
Myślicie że w Polsce mamy się czego obawiać?
Dlaczego nie mogę śmiało powiedzieć że nie znoszę muzłumanów?
dlaczego nie mogę śmiało powiedzieć że nie toleruję adopcji dzieci przez homoseksualistów bo zostanę nazwana homofobem a w przypadku gdy miałabym wysokoą pozycję - straciłabym zapewne pracę i zostałabym postawiona na świeczniku mediów i ,,poprawności politycznej"?
dlczego dziś najbardziej dyskryminowanym jest biały człowiek (Ferguson płonęło i okradano jak zastrzelono czarnego obywatela, ale jak białych morduje się jest cisza), mężczyzna (tyle feministycznych afer gdy kobieta jest ukazana nie tak jakby rozwścieczone i jadowite feministki chciały), chrześcijanin (możesz wyśmiewać w satyrze chrześcijanina ale spróbuj to zrobić z muzłumaninem) ?
Dziennikarka: ale Panie Profesorze, nie każdy muzłumanin jest taki sam....
Profesor: ale każdy terrorysta jest muzłumaninem
https://www.youtube.com/watch?v=x0eh...=youtube_gdata
|
|
|