Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-07, 20:59   #3285
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Fifku sto latek!!!

Nie mogę się nadziwić ile Blanka mówi. Dzisiaj rano mówi do mnie "mama gdzie jest tejewiziol?(sprzedaliśmy wczoraj) Musimy kupić nowy,bo ściana taka puśta. Niunia Pojedzie z mamusią i kupi"
Albo:
"Mamusiu pocitaj ksiąziećkę o piesku co pił mlećko i ślimaku na łącie"
Albo:
"Mamusiu niunia kocha cię. I tatusia kocha i Lusię kocha i Niunie teź kocha."
Albo:
'"Tatuś zrób niuni duzio mlećka!"
Albo
"Mamusiu sibko jedź do domku bo jabućko (jabłuszko) cieka na niunie w kosićku,albo nie,wolno jedź,niunia patsi na choinke!"
Niesamowita jest! I zna końcówki zdań w książeczkach które czytamy, albo siada sama i "czyta" sobie. Opowiada bajkę na tyle co umie.
Polubiła bardzo duplo. Siedzi i układa rozmawiając jednocześnie z figurami i zwierzakami.

Mamy ostatnio wspaniały rytuał, tak na to czekałam! Mianowicie Mała usypia jak czytamy jej bajkę
Przepraszam że tak dużo o sobie ale miałam potrzebę pochwalenia się

Marsi no właśnie już robiła a teraz nie chce. nie wiem co się stało. Wyciąga pampersy i każe sobie zakładać. Mam ferie za dwa tygodnie to spróbuję popracować nad nią.

Lady zdrowia!

Neti jak Antoś?

Nawijko a Twoje oczy? Lepiej dziś?
Super zdania, Julo ostatnio mowi tz pezywiozl wiadra z działki, brudne wiaderko trzeba umyc , tata umyje co do bajek to paczatki zdan na pamięć zna a ostatnio po 2 tygodniach nie czytania opowiedzial mi 1/3 Ab3cadla , jestem pod wrazeniemmjaka ma pamięć nowy wierszyk jak mu podpasuje po 2-3 czytaniach zna poczatek
I spiewa Niskie Ceny ja juz nie moge sluchac tej reklamy
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora