co Tz w yzciu tesciom na pocczatku nie dam, ale i tak nie przyjada szybko pewnie by zobaczyc mlodego, tak jak napisalam tylko ja, tz i moja mama
ja tez pajacow tylko do spania, w ogole to latwiej jest zdjac polspiochy i rozpiac body i zmienic niz wyjmowac nozki z pajaca.
mialam i jakims cudem teraz nie mam, z Maja mialam 150 po 2h i bylam na diecie i klulam sie 3 razy dziennie by kontrolowac cukier, ktory w sumie nigdy mi nie przekroczyl normy po posiu oprocz dwoch razy, gdy zjadlam jagodzianki dwie i raz jak lody sorbet(po smietankowych nie przekraczalam normy), teraz cukier mi wyszedl 115 po 2h.
my spacerowki do 8 miesiaca uzywalismy, Maja od razu zasypiala wychodzac na dwor, a w spacerowce by ogladac chciala zaraz i wylazic. Zalezy to od spacerowki i od dziecia, ale jak masz spacerowke na plasko rozkladana to czemu nie
Boleczka nei stresuj sie, mam nadzieje, ze to ta co przechodzilas
sliczne!!!!!!
zalezy gdzie sie koncza te polspiochy, moga nad pepuszkiem
Mnie boli jak mlody kopie, jak bylam z Maja w ciazy odczuwalam to jako przyjemne ruchy do samego konca, a teraz jestem w 28 tyg. i dzis juz dwa razy ała powiedzialam tak zmnie zdzielil, wiec nie wiem od czego to zalezy, ale boli...