Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-07, 22:06   #2241
kamilove
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
co Tz w yzciu tesciom na pocczatku nie dam, ale i tak nie przyjada szybko pewnie by zobaczyc mlodego, tak jak napisalam tylko ja, tz i moja mama

ja tez pajacow tylko do spania, w ogole to latwiej jest zdjac polspiochy i rozpiac body i zmienic niz wyjmowac nozki z pajaca.

mialam i jakims cudem teraz nie mam, z Maja mialam 150 po 2h i bylam na diecie i klulam sie 3 razy dziennie by kontrolowac cukier, ktory w sumie nigdy mi nie przekroczyl normy po posiu oprocz dwoch razy, gdy zjadlam jagodzianki dwie i raz jak lody sorbet(po smietankowych nie przekraczalam normy), teraz cukier mi wyszedl 115 po 2h.

my spacerowki do 8 miesiaca uzywalismy, Maja od razu zasypiala wychodzac na dwor, a w spacerowce by ogladac chciala zaraz i wylazic. Zalezy to od spacerowki i od dziecia, ale jak masz spacerowke na plasko rozkladana to czemu nie

Boleczka nei stresuj sie, mam nadzieje, ze to ta co przechodzilas

sliczne!!!!!!

zalezy gdzie sie koncza te polspiochy, moga nad pepuszkiem

Mnie boli jak mlody kopie, jak bylam z Maja w ciazy odczuwalam to jako przyjemne ruchy do samego konca, a teraz jestem w 28 tyg. i dzis juz dwa razy ała powiedzialam tak zmnie zdzielil, wiec nie wiem od czego to zalezy, ale boli...

Na razie nie mam żadnej ale planuje mieć rozkładana na płasko
Matko ale przygody dziś miałaś dobrze ze masz szybko podjechał...

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Jak ja Ci zazdraszczam tego lumpka Spodenko-leginsy w kropeczki - ekstra!

Aj law Ju!

Fantastyczne zakupy! Wózek bardzo fajny!

Myśle, ze przekonasz się do pajacyków jak juz dzidziusia trzeba będzie ubierać
Mi koleżanka zachwalała pajace i mała rację. Są b.wygodne, chociaż zestaw body+spodenki (półśpiochy) też jest super

Ja mam tego typu do spania, chyba innych nie ma...

Pierwszy raz miałaś badanie na cytomegalię?
Ja też mam IgG dodatnie i gin nic nie mówił że coś nie tak. IgM mam ujemne oczywiscie

Oj takie trampeczki mimo że śliczne raczej nie będą sie trzymać na tych malutkich stópkach
Przypomniało mi sie co do kurtek że dla maluszka najwygodniejsze są takie które maja w środku sliski materiał w rękawach, bo np.polarkowe w środku cieżko sie zakłada a w śliskie rączki wjeżdżają

No nie jest ogromny ale już nie malutki

Nie zezłościł się Tż że gin sie wygadał?
Ja co wizytę mam podgląd na 3d z czego sie cieszę

O dobrze ze piszesz ta akurat polaru nie ma ale chciałam wziąć taka co ma, dobrze że mąż odradzil :-D

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ale okropni ludzie ja rozumiem, że każdy się spieszy, ale nie każda przyszła mama dobrze się czuje żeby stać w bardzo długich kolejkach
wspóllczuję

niedawno tak mnie bolal, ze tydzien nie mowilam- poszlam leczyc, babeczka otworzyla mi dwa zeby, no bo ubytkow brak, okazalo sie ze jeden zdrowy, drugi do kanalowego leczenia... wlasnie ide jeszcze 13stycznia na wizytę

ale super ciuszki!

jak pięknie wyglądacie

super! muszę rozejrzeć się, bo jeszcze tego nie robiłam...

mi Marcelinka też się podoba a Kornelia? moja babcia mówiła mi o tym imieniu i o Konradzie, Konrad będzie mieć na drugie nasz Marcelek

trzymam kciuki zeby bylo dobrze

gratuluję chłopca!

o mamo ale zwariowany dzień

ja dziś pojechałam zawieźć zwolnienie lekarskie do pracy, koleżanka powiedziała, że zrobiłam się okrąglejsza na twarzy

mój mały miś tak się dziś wierci moje serduszko kochane
Kornele znamy i nie lubimy także nie przejdzie :-D