Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-07, 22:07   #1909
roxana_lu
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 :)

Witajcie!
Przyznam szczerze, ze podczytuje Was na bierzaco ale jakos mi ten czas przez palce przelatuje i jak cos zacznę odpisywać to cos muszę zrobic, odkładam telefon i zapominam.

U mnie jakos tak dziwnie ostatnio. Nastroje zmienne jak nie wiem i dziwnie mnie brzuch pobolewa... Nawet nie boli a tak momentami dosc mocno kłuje... Dzieje sie tak od 2-3 dni, całe podbrzusze, czasami jajniki... Nie jest to bol jak przy @ ... Zobaczę jeszcze co sie bedzie działo, jak nie przejdzie to w piatek zadzwonie do mojego gina i spróbuje sie umówic na wizytę, zeby sprawdzić co i jak...

Junior dzis miał wielki powrót do zerowki, obawiałam sie ze po miesiącu spędzonym w domu nie bedzie chciał isc ale szedł dzis tak ucieszony, ze aż sama w szoku byłam !

Sprawdziłam dzisiaj ten chiński teścik, wyszło, ze dziewczynka. No ciekawe ciekawe hehe nigdy nie wierzyłam w takie rzeczy no i przeczucie mam, ze to jednak chłopaczysko z krwi i kości no ale moze sie mylę ohhh ja tak bardzo tylko modlę sie o to, zeby zdrowe, to jest najważniejsze !!!!

Gosienka dasz rade! Ja tez leżałam na podtrzymaniu w szpitalu a pozniej zaraz na rozne zaliczenia chodziłam na uczelnie. Pamiętaj - nosisz pod serduszkiem malutki cud - i to wlasnie ten cud jest najważniejszy ! Jesli sie nie dasz rady to odpusc, szkoła nie zając, nie ucieknie liczycie sie teraz WY !

Beatrix duzo zdrowka !! ja zakupiłam ten syrop prenalen ale udało mi sie wlasnie domowymi sposobami załagodzić sytuacje wiec i liczę, ze Tobie pomogą babcine mikstury !

Aliczka gratulacje ! cieszę sie, ze wszystko w porządku

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora