Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-07, 22:10   #2248
violka848
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
A dziękuję bardzo Niestety skonczyla się era dwudziestki w moim życiu...
Wszytskiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Super te naklejki kradnę link

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
VIOLKA pamiętam i szukalam ale znaleźć nie moge bo szukam wlasnie i nie wiem gdzie mi to wcielo
No trudno może jakoś znajdę - a nie pamiętasz kto to wrzucał? Czy to od Ciebie wyszło?

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Nie dam rady nadrobic. Nie udalo sie 3d zrobic ale ...
Doktorek sie wygadal i wszyscy wiedza ze bedzie SYNEK
Mamy foto 3d buzki . CALUJE!
No i dobrze nie musisz się pilnować

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
e tam, ja sobie dam rade do lidla sobie pojde do nie mam daleko, do pepco tez sie chcialam przejsc, chyba ze bedzie padalo. a fotel.. moze jakos na dniach sie kupi.

wyskoczyl wczoraj ze on to sobie nic nie kupuje (chce kupic sobie laptopa- tak teraz jak tyle innych wydatkow:/) a ja caly czas na allegro.
wyliczylam mu ze na fajki i piwko wydaje ok 550 zl miesiecznie a ja odkad jestem w ciazy nie wydaje na siebie prawie nic.
powiedzialam mu, ze nie interesuje sie wyprawka, bo nawet nie wiem ze to allegro to dla dziecka wszystko. i od jutra ma wszystko kupic sam, dalam mu liste z rzeczami nieodhaczonymi (czaicie, moja liste ) do tego kazalam mu oplacic czynzs, spisac i zaplacic wode i zajac sie finansami(dla niego kasa i oplaty to czarna magia) jakbyscie widzialy jego mine, myslal ze trzeba to zorbic juz dzis i przyszedl blagalnie prosic zebym zaplacila bo on tego nigdy nie robil..
Hehe już go widzę z Twoooją listą niejedna z nas by sie za głowę złapała a co dopiero facet hih wkładki do cycek podkłady masakra

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ja bym sama nie chciała żeby Tż był przy usg dowcipnym, czułabym sie skrępowana
Ja mojego pogoniłam ostatnio heh jak po usg brzusznym kazałam sobie szyjkę sprawdzić Ale mojemu Tż to na rękę było

O i Maja super brzuszek w ogóle nie duży - mój bardzo podobny i jakoś waga mi się zatrzymała - mam nadzieję że maleńka rośnie.