2015-01-07, 21:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Cytat:
Napisane przez gojka24
Nie chciałam wcześniej pisać, ale Paula też już coraz lepiej z komunikowaniem potrzeb. W czerwcu napatrzyła się na kuzynów i zaczeła wołać. Później jej się odwidziło. Ost byliśmy u brata i jego młodszy synek- pół roku młodszy od Pauli siadał na nocnik i tak się Pauli spodobało, ze woli nocnik od nakładki. codziennie przed snem woła, że chce siku. Jak widzi, że idę do łazienki idzie za mną i też musze ja na nocnik posadzić. Zawsze wtedy zrobi. Sama też zaczyna z siebie wołac. Jest coraz lepiej, ale jeszcze daleka droga. qupa tylko i wyłącznie w pieluche, a był czas, że było odwrotnie.
|

Cytat:
Napisane przez gojka24
Moje dziecko stwierdziło, że znudziły jej się smerfy na ścianie. Dodała coś od siebie 
|
mała artystka, włosy cudne 
Cytat:
Napisane przez hje
Meneq, podbijam  Pobudka 7/8, bez drzemki w dzień, zasypianie 22/23, w nocy min. 3 pobudki, dzisiaj np. było 7 
|

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49647265]Pytam się męża, czy może na wakacje jego rodzice by chcieli z nami jechać. Potem stwierdzam, że nie zamierzam gotować (w domyśle: też chcę mieć wakacje i można zwyczajnie iść gdzieś coś zjeść). Wiecie, co słyszę? a, to dlatego chcesz by moja mama z nami jechała, żebyś nie musiała gotować.
Nie muszę mówić, jaki szlag mnie trafił? To ja nie mam prawa do WAKACJI bez gotowania - nie mogę iść zjeść gdzieś, tylko muszę gotować, siedzieć w garach, bo inaczej - teściową chcę wykorzystać!
Szlag. Niech się puknie w ten łeb chory mężuś.[/QUOTE]
a czemu chcesz, żeby teście z Wami jechali?
|
|
|