Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szkoła nauki jazdy / Lublin
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-09, 10:00   #30
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn
Dot.: Szkoła nauki jazdy / Lublin

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka84 Pokaż wiadomość
Daja tylko testy w formie ksiazkowej, nic poza tym no i badania lekarskie, ale z tego co wiem to lekarz sprawdza przede wsyzstkim wzrok (ktory mialam przebadany wczoraj) i zadaje pytania odnosnie epilepsji, serca itp wiec nic szczegolnego. A cena..hm...duza, dlatego tym bardziej myslalam, ze beda wszystkie materialy. Pan, ktory prowadzil dzis spotkanie nie powiedzial jakiego autora jest ksiazka ktora mamy kupic i mam problem, ale moze to bez roznicy? Dlatego mam pytanie do bylych lub obecnych kursantek PZM-otu,z jakich ksiazek korzystalyscie?

pozdrawiam
Kurcze, 2 dni temu wyrzucilam ksiazki/testy
Ale...powiem Ci tak, popytaj znajomych, którzy prawko niedawno robili na pewno maja ksiazke na zbyciu , bo pzm jest chyba jedyna szkola, ktora ksiazki nie daje. A poza tym, mi np. ksiazka w ogole nie byla potrzebna. Na wykladach wszytsko powiedza

W moim przypadku bylo tak, ze wszytskiego uczylm sie w praktyce i przy robieniu testow na 2 dni przed egz. ksiazka do szczescia potrzebna mi nie byla, a na wykladach chyba 2 bylam

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując