| 
				
				
				Dot.: Babski wieczór -  co zjeść? ;)
				
			 
 
			
			
	Szczerze mówiąc, to jako danie do podania gościom nie robiłam nigdy wcześniej tylko na chwilę przed. Jak zostało to do miseczki i na drugi dzień smakowo było ok, tylko mniej elegancko już wyglądało, bo składniki bardziej zmieszane. Jak dasz na wierzch ser, to już w ogóle odpada, chyba, że zrobiłabyś całość szybciej, a na chwilę przed podaniem posypała serem i na moment do piekarnika, żeby się podgrzało i ser rozpuścił.Cytat: 
	
		| 
					Napisane przez Valmai  Nie pomyślałam o risotto, tylko zawsze robię je na świeżo, czy ktoś ma doświadczenie jak zachowuje się risotto zrobione wcześniej? |  
				__________________"Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach."- Maya Angelou
 |