Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staraniach V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-08, 12:34   #2012
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Ja niestety nie mam nikogo od kogo moglabym odkupic a taki stroj kosztuje z 200 zl. Nie dam tyle za godzine czasu. Wole kupic mu za te pieniadze mnostwo ubranek, ktore sa niezbedne tym bardziej, ze chlopak mi szybko rosnie. Q domu bedzie ubrany w spodenki, koszule biala, muszke i garniturek bialy. I ma jeszcze elegancki kaszkiecik pozyczony od znajomej. To tyle.

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 --------

Ja nawet nie wiem czy moj syn bedzie w stane wytrzymac godzine mszy bo boi sie organow.

Rozumiem Cię doskonale ja sama też nie kupowałam wzięłam strój od siostry ten zimowy. Chrzest był 1 czerwca ale było zimno koło 8 stopni więc zdał egzamin tylko tych spodenek nie wkładałam.

U nas w kościele ksiądz pozwala nawet wyjść w trakcie mszy z dzieckiem do zakrystii jak dziecko bardzo płacze żeby je uspokoić. Ale to się rzadko zdarza

Ja chodzę z moją małą do kościoła i powiem że grzeczna jest albo siedzi albo śpi. Więc zawsze to dziecko przyzwyczajone.
Ale np. brata syn był też duży przy chrzcie i pierwszy raz w kościele był to był zachwycony jak zobaczył księdza, gdy grały organy więc jak widać wszystko zależy od dziecka.
Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
W zasadzie to moge zalpzyc juz do Kosciola koszule i muszke a pod nia body z dl. rek. Do swiecenia rozepne troche konbinezon i bedzie widac, ze ma elegancki stroj.

God - zaluje, ze nie ochrzcilismy jak byl malutki.

Dobry pomysł
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora