2015-01-08, 12:34
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran
Cytat:
Napisane przez Juliette25
Ja niestety nie mam nikogo od kogo moglabym odkupic a taki stroj kosztuje z 200 zl. Nie dam tyle za godzine czasu. Wole kupic mu za te pieniadze mnostwo ubranek, ktore sa niezbedne tym bardziej, ze chlopak mi szybko rosnie. Q domu bedzie ubrany w spodenki, koszule biala, muszke i garniturek bialy. I ma jeszcze elegancki kaszkiecik pozyczony od znajomej. To tyle.
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 --------
Ja nawet nie wiem czy moj syn bedzie w stane wytrzymac godzine mszy bo boi sie organow.
|
Rozumiem Cię doskonale ja sama też nie kupowałam wzięłam strój od siostry ten zimowy. Chrzest był 1 czerwca ale było zimno koło 8 stopni więc zdał egzamin tylko tych spodenek nie wkładałam.
U nas w kościele ksiądz pozwala nawet wyjść w trakcie mszy z dzieckiem do zakrystii jak dziecko bardzo płacze żeby je uspokoić. Ale to się rzadko zdarza
Ja chodzę z moją małą do kościoła i powiem że grzeczna jest albo siedzi albo śpi. Więc zawsze to dziecko przyzwyczajone.
Ale np. brata syn był też duży przy chrzcie i pierwszy raz w kościele był to był zachwycony jak zobaczył księdza, gdy grały organy więc jak widać wszystko zależy od dziecka.
Cytat:
Napisane przez Juliette25
W zasadzie to moge zalpzyc juz do Kosciola koszule i muszke a pod nia body z dl. rek. Do swiecenia rozepne troche konbinezon i bedzie widac, ze ma elegancki stroj.
God - zaluje, ze nie ochrzcilismy jak byl malutki.
|
Dobry pomysł
|
|
|